Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια αποθήκης


g_unis

Recommended Posts

Ο νόμος 3325/2005 (ΦΕΚ 68/Α/2005) είναι ο γενικός νόμος περί ίδρυσης βιομηχανικών-βιοτεχνικών εγκαταστάσεων, επαγγελματικών εργαστηρίων και αποθηκών. Εάν η αποθήκη σου περιλαμβάνεται στις περιπτώσεις της παραγράφου γ. του άρθρου 2 του παραπάνω νόμου, τότε απαιτείται αδειοδότηση σύμφωνα με την διαδικασία και τα δικαιολογητικά των αποφάσεων του ΦΕΚ 542/Β/2005. Αν είναι αποθήκη τροφίμων τότε υπάγεται στα καταστήματα υγειονιμικού ενδιαφέροντος και απαιτείται άδεια από τον οικίο Δήμο. Αν δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο δεν χρειάζεσαι άδεια.

Link to comment
Share on other sites

σ ευχαριστώ πολύ κόκκινος

 

────────────────────────────────────────────────────

Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου).

Chilon

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλησπέρα σε όλους,

 

χρειάζεται να βγάλω για ένα γνωστό μια άδεια για αποθήκη 200 τ.μ., σε εντός σχεδίου οικόπεδο. Λόγω του μεγάλου μεγέθους της, εκτός απροόπτου δε μπορεί να δικαιολογήσει με βάση εισοδήματα κλπ την κατασκευή της ως αγροτική αποθήκη.

 

Αφού δε μπορεί ως τέτοια, ως τί πρέπει να βγει; Το θέλει για να στεγάζει κάποια εκσκαφτικά μηχανήματα (bobcat gcb κλπ), εργαλεία και άλλα παρόμοια. ΔΕΝ θέλει μηχανολογικά εξαρτήματα μέσα, είναι απλά ένας κλειστός στεγασμένος χώρος αυτό που θέλει. Στη φόρμα του ΤΕΕ, μόνο στην κατηγορία "λοιπές αποθήκες" μπορώ να το βάλω νομίζω. Αν όντως πάω εκεί, τί σχέδια χρειάζομαι; Αρχιτεκτονικά στατικά παθητική και τοπογραφικό είναι αρκετά;

 

Δηλώνω άπειρος σε θέματα αποθηκών μια και μόνο για κατοικίες έχω βγάλει άδειες ως τώρα, και ζητώ τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ :smile:

 

ΥΓ: Διαβάζοντας την παράγραφο γ του άρθρου 2 της ΦΕΚ που αναφέρει ο συνάδελφος παραπάνω, δεν πρέπει να ανήκει εκεί η αποθήκη.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.