Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το ΤΣΜΕΔΕ θα σου επιστρέψει χρήματα βάσει των "εργασιών" που έγιναν, με το τιμολόγιο του δημοσίου...άσχετα με το πόσα πλήρωσες...

• 7 months later...
Δημοσιεύτηκε

Πιο συγκεκριμένα, γνωριζει κανεις αν δεχεται το ΤΣΜΕΔΕ αποδειξή απο εξωτερικο ακτινολογικο εργαστηριο οπου εκανα υπερηχο θυροειδη?

Δημοσιεύτηκε

Εμένα για επέμβαση που έγινε για την γυναίκα μου που είχε πρόβλημα με την κύηση και μου μου κόστισε γύρω στα 700 Ε πήρα το τεράστιο ποσό των 20 Ευρώ

Δημοσιεύτηκε

Όσο πιο αναλυτικά αναγράφονται οι χρεώσεις στις αποδείξεις, τόσο μεγαλύτερο είναι το ποσό της επιστροφής.

Αν αναγράφεται μόνο ένα ποσό συνολικά, τότε θεωρείται απλή επίσκεψη. Άρα, 20 ευρώ....

Δημοσιεύτηκε
Πιο συγκεκριμένα, γνωριζει κανεις αν δεχεται το ΤΣΜΕΔΕ αποδειξή απο εξωτερικο ακτινολογικο εργαστηριο οπου εκανα υπερηχο θυροειδη?

Σε εξωτερικά διαγνωστικά κέντρα τύπου Βιοατρική, Διάγνωση κλπ για ότι εξέταση κάνεις (αίματος, υπέρηχους κλπ, αρκεί να την έχει γράψει και σφραγίσει οποιοσδήποτε γιατρός και εκτός αυτών του ΤΣΜΕΔΕ), πληρώνεις ένα ποσό βάσει τιμών ταμείου και στη συνέχεια με την απόδειξη πας στο ΤΣΜΕΔΕ και παίρνεις το σύνολο του ποσού πίσω.

Δημοσιεύτηκε

Για τον συγκεκριμένο υπέρηχο όπου θα κάνω και εγώ από εβδομάδα στην Βιοιατρική κοστίζει γύρω στα 15ε, ποσό που το παίρνεις πίσω από το ταμείο. Για σιγουργιά θα σου πω την άλλη εβδομάδα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.