nikoss85 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 καλημερα σας....θα ηθελα να κανω μια ερωτηση..ακουω θορυβο απο μια πριζα του σπιτιου μου...εναν θορυβο σαν βουισμα, τσιτσιρισμα....δεν την ανοιξα την πριζα ακομα να δω αν υπαρχει καποιο θεμα....εχετε καμια ιδεα τι μπορει να ειναι?? η εγκατασταση γενικα ειναι αρκετα παλια....πιστευετε οτι εχουν χαλαρωσει μεσα οι επαφες και δημιουργειται αυτο το θεμα?? ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 ....πιστευετε οτι εχουν χαλαρωσει μεσα οι επαφες και δημιουργειται αυτο το θεμα?? ευχαριστω!! Κι εγώ αυτό πιστεύω ότι είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotiss Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Μπορεί να έχει κοπεί κάποιο καλώδιο και για'το κάνει τόξο και αυτο δημιουργεί τον ήχο (βούιζμα). Βγάλε την μπρίζα και θα δείς αν είναι απο την ένωση της μπίζα η από κάποιο άλλο σημείο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoss85 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 δεν την εχω ανοιξει ακομα οχι...αλλα οταν την ανοιξω θα βγαλω ιατρικο ανακοινωθεν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Αν κατεβάσεις τον γενικό πριν ανοίξεις την πρίζα θα γλιτώσεις το ιατρικό ανακοινωθέν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Πολύ εύστοχη η παρατήρησή σου!!!:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoss85 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 χα χα χα...με προσβαλλετε ρε συναδελφοι.....ηλεκτρολογος μηχανικος ειμαι...λετε να αφησω το γενικο σε λειτουργια και να αρχιζω να παιζω με την πριζα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Δεν το είπα για να σε προσβάλω, συγνώμη αν φάνηκε έτσι. Για χαβαλέ το είπα, το χιούμορ σπάει την πίεση της δουλειάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoss85 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 εννοειται οτι δεν προσβληθηκα και οτι καταλαβαινω το χιουμορ......στη δουλεια κι εγω βλεπεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Άνοιξέ τη και συ τη ρημάδα.....τι περιμένεις..........Μας έβαλες στο τρυπάκι και τέλος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα