[email protected] Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Ωραία, γιατί πάντα ήθελα ένα tatoo της σημαίας του Νότου στο μπράτσο μου, σαν γνήσιος groupie του Στρατηγού Λη (όχι του sasuki,του κανονικού Lee εννοώ,αυτού που έκανε κουταμάρες στο Τζάκσονβιλ) και του !!!!!!!!!!!:lol: Τί να κάνω βρε howard, είναι η μοίρα μου να μου γαμάει το σόι η αγαπημένη μας Μπανανία, θα το αντέξω κ εγώ με τη σειρά μου.........πάνε τα λεφτάκια μουουουουουουουουουουουουουουουουουου!!!!!:lol:Τουλάχιστον θα μου μείνει το tatoo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Μόλις μου ήρθε email με το νέο χαρτονόμισμα Σας το προωθώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 !!!!!! Θα ξαναγυρίσουμε κ η γη θα τρέμει!!! Έχε γεια καταραμένη Άνγκελα,εσύ κ το ευρώ σου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dratsiox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Πάντα ήθελα να γνωρίσω την Daisy από κοντά Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Γέρασε συνάδελφε! http://en.wikipedia.org/wiki/Catherine_Bach Link to comment Share on other sites More sharing options...
dratsiox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Μου χάλασες το βράδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vatk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 Καποια συμβουλη γιατι αυριο σκεφτομαι να πληρωσω για την περαιωση...? http://www.michanikos.gr/showpost.php?p=237081&postcount=439 Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 Καποια συμβουλη γιατι αυριο σκεφτομαι να πληρωσω για την περαιωση...?http://www.michanikos.gr/showpost.php?p=237081&postcount=439 Ευχαριστω. Nαι, κρατάς τα βιβλία γιατί για το τρέχον έτος δεν θα περαιώσεις (μόνο για το 2009 - αναφέρομαι στα κανονικά έτη κ όχι στα οικονομικά που με μπερδεύουν μονίμως). Είπαν ότι κάτι θα ανακοινώσουν κ γι' αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 Βάσει ΚΒΣ τα βιβλία μπορεί να τα καταστρέψει ο κάτοχος μετά το πέρας δεκαετίας από την τελευταία εγγραφή. Έχει όμως εδώ και μερικά χρόνια που αυτό το διάστημα παρατείνεται με Υπουργικές αποφάσεις μιας και, ως γνωστόν, η ΥΠΕΕ δεν προλαβαίνει να μας ελέγξει όλους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gzin Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 Καποια συμβουλη γιατι αυριο σκεφτομαι να πληρωσω για την περαιωση...? να πάς πρωί πρωί να προλάβεις γιατί έχει ουρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα