SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 1) Για την πρώτη παρατήρηση να μου επιτρέψεις να αμφιβάλω (αυτό με την καλή διάθεση). Υπάρχει πρόβλημα ένθεν και ένθεν. 2) Φορολογικοί οδηγοί (σε διάφορες μορφές, δηλ. οδηγοί, ΠΟΛ ...) έχουν εκδοθεί πολλές φορές πχ αυτό με τις οδηγίες για την φορολογική δήλωση φυσικού προσώπου που το στέλνει το υπουργείο οικονομικών μαζί με τα κενά έντυπα Ε1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 πχ αυτό με τις οδηγίες για την φορολογική δήλωση φυσικού προσώπου που το στέλνει το υπουργείο οικονομικών μαζί με τα κενά έντυπα Ε1. πλακα μας κάνεις ..... αυτό μας έχει έρθει 100 φορές για όλα τα υπόλοιπα τίποτα ουτε καν για το έντυπο Φ1 και Φ2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Να παραθέσω μερικούς οδηγούς για τη δήλωση Ε3 ΠΟΛ 1023/29-01-2001 ΠΟΛ 1012/21-01-2002 ΠΟΛ 1050/17-03-2003 ΠΟΛ 1020/10-02-2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 SOTHRIS, μια παράκληση. Όταν παραθέτεις κάποια νομοθεσία εδώ μέσα, καλό είναι να δίνεις και την αντίστοιχη δνση στο διαδίκτυο, αν υπάρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Θα τις αναζητήσεις στο google (πχ ΠΟΛ 1012/2002 ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 SOTHRIS σε ευχαριστώ θα τις ψάξω πάνως στην εφορία μου και σε πολλών συναδέλφων μου παρότι ρώτησα επανηλημένως ισχυρίζονταν πως δεν υπάρχουν οδηγίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Μάλλον ήθελαν να σου πουν να τους αφήσεις ήσυχους ..... (Πάντα υπάρχει η πιθανότητα (βεβαιότητα) μερικοί από αυτούς όντως να μην τις είχαν διαβάσει ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 να τους αφήσουμε ήσυχους εγώ και όλοι τους υπόλοιποι ελέυθεροι επαγγελματίες του κλαδου και μη !!!! κοινώς σε όλοι οι έλληνες πολίτες επίσης υπάρχει κάποιο πρότυπο για βιβλία εσόδων-εξόδων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Σχετικά με το βιβλίο ΕΣ-ΕΞ . Κατά τη γνώμη μου αρκεί το άρθρο 6 του ΚΒΣ (ΠΔ 186/1992) και η κοινή λογική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2010 κοινή λογική σε θέματα φορολογίας ειπαμε δεν υπάρχει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα