rafaella Δημοσιεύτηκε September 25, 2010 at 09:37 μμ Δημοσιεύτηκε September 25, 2010 at 09:37 μμ καλησπερα, πριν 3 μηνεσ περιπου νοικιασα ενα καταστημα εκτοσ σχεδιου και αφου εχω ολοκληρωση τισ εργασιεσ (ανακαινιση και αγορεσ) ξεκιναω την διαδικασια προεγκρισησ στο δημο καταστηματοσ υγειονομικου ενδιαφεροντοσ και ανακαλυπτω πωσ αποτα 200τμ τα 100τμ ειναι αυθαιρετα και χρειαζεται αναθεωρηση τησ αδειασ του 86. τι πρεπει να κανω? ευχαριστω.
tpanag Δημοσιεύτηκε September 25, 2010 at 10:14 μμ Δημοσιεύτηκε September 25, 2010 at 10:14 μμ Η σωστή ερώτηση είναι: "τι έπρεπε να είχα κάνει;".
Highlander Δημοσιεύτηκε September 26, 2010 at 07:34 πμ Δημοσιεύτηκε September 26, 2010 at 07:34 πμ ή τι μπορώ να κάνω. Ησωστή διαδικασία είναι να βρείς ένα μηχανικό και να σου πεί τι είδους αυθαίρετο είναι. Αν είναι πχ. ημιυπαίθριοι με τον παρόντα νόμο τακτοποιείται, αν δεν είναι και δεν έχεις υπόλοιπο συντελεστή δόμησης και ημιυπαιθρίων τότε έχεις πρόβλημα.
ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Δημοσιεύτηκε September 26, 2010 at 08:32 πμ Δημοσιεύτηκε September 26, 2010 at 08:32 πμ Πρώτα ερευνούμε μέσω Μηχ/κού & Δικηγόρου και μετά νοικιάζουμε ή αγοράζουμε. Για να μην κλαίμε τα λεφτουδάκια μας !
rafaella Δημοσιεύτηκε September 26, 2010 at 09:39 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε September 26, 2010 at 09:39 πμ γνωριζα οτι ενα κοματι ειναι αυθαιρετο και ο ιδιοκτητης εβαλε μηχανικο να το ταχτοποιηση, με ειχαν καθησυχασει πωσ ολα ειναι καλα και να κινηθω γρηγορα με τις εργασιες. αλλωστε τον πληρωσαμε για αυτην την δουλεια. 5000 ο ιδιοκτητης και 1500 εγω. η αναθεωριση της αδειας δεν εγινε ποτε και τα αυθαιρετα μετρα ειναι υπερβολικα πολλα. ξεχασα να αναφερω πως απο πανω υπαρχει και ενα διαμερισμα 100τμ περιπου. υπαρχει καποιοσ αλλος τροπος ωστε να μπορω να λειτουργησω το καταστημα? κατι αλλο που να μπορει να γινει? ευχαριστω.
tpanag Δημοσιεύτηκε September 26, 2010 at 12:18 μμ Δημοσιεύτηκε September 26, 2010 at 12:18 μμ Ψάξε για άλλο κατάστημα. Και πιάσε με το καλό τον ιδιοκτήτη μήπως καταφέρεις να πάρεις τα λεφτά που έχεις δώσει ως τώρα πίσω. Αλλιώς με το "άγριο" (δικηγόρους κλπ.) Οποιαδήποτε διαδικασία και να ακολουθηθεί πλέον, θα σε καθυστερήσει και παίρνοντας σαν δεδομένο ότι η επιχείρησή σου δε μπορεί να παραμείνει κλειστή για τους αρκετούς μήνες που θα απαιτηθούν, σου απάντησα όπως σου απάντησα στο προηγούμενο μήνυμά μου. Αυτά έπρεπε να τα ψάξεις από πριν με τη συνδρομή μηχανικού και δικηγόρου.
rafaella Δημοσιεύτηκε September 26, 2010 at 04:00 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε September 26, 2010 at 04:00 μμ ευχαριστω..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα