Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ 1997 ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ 7Ο τ.μ , στην πραγματικότητα όμως είναι 100 τ.μ (δηλαδή όσο και το Ισόγειο και εντός περιγράμματο Οικοδομής). Δηλαδή φαίνεται άτυπα σαν ένας ημιυπαίθριος χώρος (πράγμα βέβαια που δεν συμβαίνει στα υπόγεια) . Στην αρχή με τον μηχανικό λέγαμε να το κάνουμε ίδια τ.μ με το ισόγειο , αλλά μετά για λόγους φόρου ιδιοκατοίκησης που ίσχυε τότε (που αντιστοιχούσε σε αρκετά σημαντικό τεκμαρτό εισόδημα που φορολογείτο σαν εικονικό ενοίκιο) , αποφάσισαμε να τό

εμφανίσουμε μικρότερο .Τελικά στην κατασκευή έκανα την υπέρβαση , άλλωστε ένας εξωτερικός τοίχος ήταν αφού είχε γίνει η εκσκαφή . Προχτές που κοίταγα το διάγραμμα κάλυψης πρόσεξα ότι στον υπολογισμό του Ογκου , τον όγκο Υπογείου το έχει υπολογίσει 100 τ.μ χ 1,5 μ και όχι 70 τμ Χ 1,5 μ . Δηλαδή στο διάγραμμα κάλυψης to υπόγειο φαίνεται 100 τμ , ενώ στην κάτοψη 70 τμ . Επίσης στο διάγραμμα κάλυψης στον όγκο που υπολογίζεται για ΔΕΗ και που αναγράφεται στην άδεια τον όγκο του Υπογείου πάλι τον έχει υπολογίσει σαν να ήταν 100 τ.μ .Δηλαδή αυτός ο χώρος έχει υπολογισθεί στον συνολικό όγκο .

Αυτή η υπέρβαση μπορεί να ενταχθεί στην ρύμιση για ημιυπαίθριους και υπόγεια ;

Δημοσιεύτηκε
Δηλαδή φαίνεται άτυπα σαν ένας ημιυπαίθριος χώρος

 

Αυτό που λές δεν ευσταθεί, αν δεν δούμε σχέδιο. Αν δε δούμε σχέδιο δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε με ακρίβεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.