MAKAP Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 Απο τη συζήτηση που έχει γίνει, μέχρι τώρα, προκύπτει ότι: 1. εμπιστεύεσαι τον μηχανικό που ρώτησες και γνωρίζει τα πολεοδομικά θέματα, επειδή αφενός "είναι από εκείνες τις περιοχές και έχει και εταιρεία κατασκευαστική" αφετέρου σου είπε ότι το τυφλό οικόπεδο που περιγράφεις "μπορεί να κτιστεί", 2. αμφισβητείς αυτά που σου είπε και απευθύνεσαι σε άγνωστους μηχανικούς στο internet, ζητώντας τη γνώμη τους, 3. παίρνεις απάντηση στα ερωτήματά σου και επειδή δεν συμφωνεί με όσα σου είπε ο μηχανικός σου τα αμφισβητείς. Τελικά, γιατί δεν αναθέτεις την έκδοση της άδειας στο μηχανικό αυτό;
erling Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 Μα γιατί του έχει εμπιστοσύνη αλλά ............ Το αιώνιο λάθος, πρώτα αναθέτουμε (εμπιστευόμαστε) και μετά ψάχνουμε (αμφισβητούμε).....
serioannis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Κακό είναι δηλ. να ψάχνει κάποιος πληροφορίες για παρόμοιες περιπτώσεις και πιθανές λύσεις. Και εξάλου είπα πόσα θές για να ψάξεις το θέμα. Δεν θέλω να μπώ σε λεπτομέριες για το τί έχει γίνει μετά απο έξι μήνες. Είπα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που να έχει αντιμετωπίσει παρόμια περίπτωση οπου πρέπει να συνεννοηθεί κάποιος με την εκκλησία. Ευχαριστώ.
grege39 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 και εμενα γνωστης του θεματος ειναι και ειναι και απο την περιοχη και εχει περασει 1 χρονος και ακομα ψαχνομαστε,και θα δουμε ,και θα σε παρω τηλ,με καμια καραμπινα πρεπει να παω για να με παρουν σοβαρα??και οχι μονο αυτος αλλα και αλλος παλιοτερα.οποιος επιθυμει να ασχοληθει σοβαρα να μου το πει να του το αναθεσω.ευχαριστω
serioannis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη με την πολεοδομία Αμφισσας, γνωρίζει κάποιος να μου πει, σε οικισμό προ του 23, οικόπεδο που είναι τυφλό πόσα μέτρα πρέπει να έχει πρόσωπο σε δρόμο για να χτιστεί; Ευχαριστώ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα