Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σύμβουλοι τεχνικής υποστήριξης


akiswrc

Recommended Posts

Γνωρίζει κανείς υπεύθυνα να μου απαντήσει, αν και κατα πόσο υπάρχει ευθύνη στην πορεία ενός δημόσιου έργου από εναν σύμβουλο τεχνικής υποστήριξης; Η ευθύνη για την πορεία των μελετών και την επιστημονική ορθότητά τους βαραίνει καθόλου τον σύμβουλο, τον υπεύθυνο της εταιρίας συμβούλων που ανέλαβε την τεχνική υποστήριξη ή είναι αποκλειστική ευθύνη του υπεύθυνου μηχανικού του έργου;

Ευχαριστώ.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

έχει μεγάλη σημασία να διαβάσεις με προσοχή την σύμβαση

δεν είναι πάντοτε η ίδια και διαφέρει σημαντικά αν αφορά μελέτη ή επίβλεψη κατασκευής

γενικά πάντως

ο σύμβουλος συμβουλές δεν επιδέχεται

τα ξαναλέμε

Link to comment
Share on other sites

Ευθύνη μόνο με συμβόλαιο και αυτά που ισχύουν κατά την σύμβαση του έργου.

Αλλιώς και εγώ λέω ότι είμαι σύμβουλος δημοσίων έργων πάσης φύσεως.

 

Όταν όμως μου βάλεις συμβόλαιο με ποινικές ρήτρες και ρήτρες ασφάλειας του έργου, τότε δηλώνω ότι είμαι απλός παγωτατζής !

Link to comment
Share on other sites

Έχει γεμίσει η χώρα και οι Οργανισμοί απόι ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΓΡΑΒΑΤΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ που ονομάζονται "Σύμβουλοι" και φτιάχνουν και εταιρείες τάχα μου "Συμβούλων" ... 50 Σύμβουλοι στον τάδε Οργανισμό, 20 παραδίπλα, 15 σύμβουλοι του Χ Προέδρου, 45 σύμβουλοι για το Χ τεχνικό έργο και πάει λέγοντας. ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ. Να προσέχετε τις συμβάσεις και το τι αναγράφεται σε αυτές. Οι ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ το μόνο που εποθυμουν είναι να λενε αμπελοφιλοσοφίες, γενικότητες και αοριστίες αλλά να μην έχουνσε καμιά ευθύνη για το οτιδήποτε όπως επίσης και να μην βάζουν πουθενά υπογραφή σε κρίσμα θέματα αλλά μόνο σε ... αόριστες συμβουλέςς, όπως " το έργο θα πρέπει να υλοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης και τα διεθνή πρότυπα" (τα οποία φυσικά ΔΕΝ γνωρίζουν). Πρόκειται για μια νέα μόδα που ήρθε από την Αμερική και την Ευρώπη για να βολευτούν μερικά λαμόγια... ναι ναι είναι οι ίδιοι (σε άλλο κλάδο βέβαια) που χρεωκόπησαν 100άδες τράπεζες στην Αμερική και οδήγησαν στην έναρξη της οικονομικής κρίσης.

Link to comment
Share on other sites

νευράκια, νευράκια....μια ερώτηση έκανε ο άνθρωπος, ο οποίος προφανώς από την ερώτηση θέλει να πιάσει δουλειά ως σύμβουλος, άρα τον πήραν μπάλα όσα είπες...σωστά ή λάθος.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.