Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόγραμμα Η/Υ για ΚΕΝΑΚ (θερμομόνωση κτλ)


vangalanos

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • Απαντήσεις 208
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πήγα σε παρουσίαση του 3DR. Καλό μου φάνηκε, με άλλη φιλοσοφία. Πάνω στο dwg αρχείο σχεδιάζεις το κέλυφος και το σημαντικό ότι βγάζει τις θερμογέφυρες αυτόματα!

Το έχει δουλέψει κανείς να μας πει γνώμη;;;

Η τιμή του ελκυστικότατη.

 

Κάτι άλλο, σαν εταιρεία στα άλλα προγράμματά της είναι σοβαρή, έχει υποστήριξη; Γενικά μπορεί κάποιος να μας πει κάτι;

Link to comment
Share on other sites

Εμένα της 3DR δεν με κάλυψε από την παρουσίαση που πήγα...Η περιγραφή του κελύφους γινόταν, κατά την άποψή μου, με πολύ αργή διαδικασία και μη εύχρηστες λειτουργίες, που αρκετές φορές κρέμαγαν όλο το πρόγραμμα επειδή δεν είχες επιλέξει τα μενού με τη σειρά που ήθελε...

Και επίσης, στα καθαρά μηχανολογικά, δεν είχε καμία βιβλιοθήκη με τυπικούς συνδυασμούς για ένα συνηθισμένο κτήριο και πουθενά στα menu tooltips με παραπομπές στο ΚΕΝΑΚ και σχολιασμούς διευκρίνισης...

Άσε που τρέχει μόνο πάνω σε autocad και intellicad...

 

Σε σχέση με το απλό πρόγραμμα του ΤΕΕ, δε βρήκα άλλο πλεονέκτημα εκτός από την κάπως πιο συνοπτική περιγραφή κελύφους (και εκεί ότι κερδίζεις από πληκτρολόγηση, το χάνεις στο να τρέξεις την ίδια εντολή μέχρι να σου πιάσει το προσανατολισμό ή να περιμένεις να αποκριθεί ο υπολογιστής πάλι μετά τα συνήθη κρεμάσματά του).

Μόνο για φανατικούς του autocad και αν...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Καλησπέρα σας,είμαι σχετικά καινούργιος στο πολύ ωραίο site σας (οπότε συγχωρέστε με αν έχω βάλει σε λάθος κουβέντα το ποστ μου.)αυτο πού θέλω να πώ είναι ότι είμαι τελειόφοιτος του τμήματος πολ.δομικών έργων (ΤΕΙ) και έχω πάρει πτυχιακή με θέμα "Ενεργειακή Απόδοση Κτιρίου" αυτό που θα ήθελα να μου πείτε (ή αν είναι εύκολο να στείλετε) είναι μία ολοκληρωμένη ενεργειακή μελέτη,για να την μελετήσω και να τελείωνω.ουσιαστικά μόνο αυτό δεν μπορώ να βρώ και δεν ξέρω που μπορώ να απευθυνθώ.και επισης αν είναι εύκολο να μου προτείνετε κανένα πρόγραμμα (software) το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως για τις ενεργειακές μελέτες (για να το συμπεριλάβω και αυτό).από οτι είδα το τεε-ΚΕΝΑΚ από ότι βλέπω προτείνεται σχεδόν από ολους αλλά θα ήθελα να μου πείτε και μερικα ακόμα..ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.(μην ξεχνάτε ότι βοηθάτε ένα νέο συνάδελφο!!!)thank you.

Link to comment
Share on other sites

Μα φίλε μου δε νομίζω οτι βοηθάμε ενα νεο συνάδελφο αν σου δώσουμε για την πτυχιακή σου έτοιμη μελέτη. Το θέμα ειναι να ευνοηθείς απο την πτυχιακή σου. Και ο μόνος τρόπος είναι να σου πούμε που θα ψάξεις για να την κάνεις μόνος σου ώστε να μάθεις πραγματικά.

Link to comment
Share on other sites

Μα ο χρόνος που θα του χρειαστεί να το διαβάσει και να το καταλάβει είναι αρκετός για να αποκτήσει και τη γνώση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.