nascar1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2017 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2017 Μόλις διάβασα για αναστολή εφαρμογής του νέου κενακ!!!
anavatis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2017 Παιδιά έκανα ένα πιστοποιητικό και κατά το ανέβασμα το xml μου βγάζει μνμ Η επιθεώρηση δεν μπορεί να υποβληθεί οριστικά εξαιτίας των παρακάτω προβλημάτων: Το αρχείο XML έχει δημιουργηθεί με μη αποδεκτή version του TEE-KENAK (1.29.1.19) Πρέπει να γίνει η αναβάθμιση, να πάρω τηλ στην εταιρειία? θα γίνει αυτόματα ή θα πρέπει να κάνω πάλι όλα από την αρχή?
gliout Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2017 1.31 θα αγοραζεται ξεχωριστα... Επικοινωνησα με την εταιρια και με ενημερωσαν...Ειχα ενεργο συμβολαιο και απαιτησα γερη εκπτωση την οποια πετυχα 1
anavatis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2017 (edited) ok. θα επικοινωνήσω αύριο. εν τω μεταξύ είναι απαραίτητο να κατεβάσω το τεε κενάκ 1.31 πρώτα? ισχύουν τα ίδια serial number και key? Edited Δεκέμβριος 5 , 2017 by anavatis
basgoud Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 Ισχύουν τα ίδια, δεν χρειάζεται να κάνεις απεγκατάσταση την προηγούμενη 1,29, της κρατάς και τις δύο εκδόσεις.
anavatis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 1.31 θα αγοραζεται ξεχωριστα... Επικοινωνησα με την εταιρια και με ενημερωσαν...Ειχα ενεργο συμβολαιο και απαιτησα γερη εκπτωση την οποια πετυχα καλημέρα συνάδελφε, απ' ότι με ενημέρωσαν το νέο πρόγραμμα 1.31 δεν είναι ακόμα έτοιμο, σε λίγες μέρες στην εβδομάδα μου είπαν..
gliout Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 καλημέρα συνάδελφε, απ' ότι με ενημέρωσαν το νέο πρόγραμμα 1.31 δεν είναι ακόμα έτοιμο, σε λίγες μέρες στην εβδομάδα μου είπαν.. Το ξερω.Ετσι με ενημερωσαν κσι εμενα.Απλα στη σελιδα μου μου εβγαζε ενα ποσο το οποιο και καταφερα να μειωσω...Μολξς κυκλοφορησει θα το πληρωσω!
kaseris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2017 τελικά το civiltech είναι εύχρηστο? γτ σκέφτομαι να ασχοληθώ κ εγω
tetris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 ως προς τις επιθεωρήσεις το μόνο καλό είναι ότι από τη στιγμή που θα στήσεις το κτίριο, δεν ασχολείσαι με σκιασμούς κλπ θέλει βέβαια αρκετή εξάσκηση στην αρχή και στο αποτέλεσμα, έλεγχο με τεεκενακ για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
anavatis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 καλημέρα. ξέρει κανείς αν έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση του προγράμματος επιθεώρησης?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα