foititriasos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Καλησπέρα. Δεν γνωρίζω καθόλου το ζήτημα για το οποίο ρωτάω τη συμβουλή σας. Η κατάσταση έχει ως εξής: Μόλις μετακόμισα στην Αθήνα από μια επαρχιακή πόλη που ήμουν, όπου ο μόνος θόρυβος που μπορεί να ενοχλούσε ήταν καμμιά καμπάνα εκκλησίας ή κανένας σκύλος απέξω. Νοίκιασα σπίτι κοντα στο κέντρο της Αθήνας και έχω πάθει μεγάλο σοκ με το θόρυβο. Δεν μπορώ να ηρεμήσω. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια φθηνή λύση για την περίπτωσή μου, μιας και το σπίτι δεν είναι δικό μου και δεν μπορώ να επενδύσω μεγάλα ποσά. Σας ευχαριστώ και ελπίζω να υπάρχει μια λύση και για μένα.
georg coco Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2010 foititriasos Κάνε υπομονή και σε μερικές μέρες θα τον συνηθίσεις τον θόρυβο... Δεν αναφέρεις αν το σπίτι είναι παλιό ή καινούργιο και κυρίως τα κουφώματά του δηλαδή ανοιγόμενα, συρόμενα κλπ ξύλινα ή αλουμινίου και τα τζάμια μονά, ή διπλά (θερμομονωτικά) Σαν πρώτη σκέψη και σε περίπτωση που έχουμε να κάνουμε με απλούς υαλοπίνακες είναι να τους αντικαταστήσουμε με διπλούς και με κάποιο πάχος πχ 2Χ6χιλ. ή αν αυτό δεν γίνεται με κάποιο άλλο παχύτερο τζάμι. Αυτό βέβαια πρέπει να ελεγχθεί από τον αντίστοιχο "κουφωματά" και πάντα σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος...
strbf Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2010 Ο θόρυβος είναι από την οδική κυκλοφορία ή μέσα από την πολυκατοικία που μένεις ? Τα παράθυρα προς τον δρόμο έχουν ρολλά ?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα