panos-vicious Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 Παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τις σχέσεις υπολογισμού για την αναγωγή της υπολογιζόμενης τελικής κατανάλωσης καυσίμου σε πρωτογενή ενέργεια και τους αντίστοιχα εκλυόμενους ρύπους σε kgCO2/έτος/m2; Μελετώντας το παράδειγμα του ΤΕΕ (σε μορφή pdf) σε σχέση με τον πίνακα 1.2 της ΤΟΤΕΕ 20701-1/2010 της παραγρ. 1.2 (σελ. 13) δεν μπορώ π.χ. να καταλάβω πως εξάγει τα αποτελέσματα των πινάκων 7.4 & 7.5 (σελ. 59 & 60).
EfyD Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τις σχέσεις υπολογισμού για την αναγωγή της υπολογιζόμενης τελικής κατανάλωσης καυσίμου σε πρωτογενή ενέργεια και τους αντίστοιχα εκλυόμενους ρύπους σε kgCO2/έτος/m2; Μελετώντας το παράδειγμα του ΤΕΕ (σε μορφή pdf) σε σχέση με τον πίνακα 1.2 της ΤΟΤΕΕ 20701-1/2010 της παραγρ. 1.2 (σελ. 13) δεν μπορώ π.χ. να καταλάβω πως εξάγει τα αποτελέσματα των πινάκων 7.4 & 7.5 (σελ. 59 & 60). Προσπαθώ να κατεβάσω το παράδειγμα από το σιτε του ΤΕΕ (http://portal.tee.gr/portal/page/portal/SCIENTIFIC_WORK/GR_ENERGEIAS/kenak) αλλά ανοίγωντας τα pdf μου βγάζει συνέχεια μήνυμα λάθους "there was an error opening this document, bad encrypt dictionary". Έχει κανείς καμμιά ιδέα για το πως ανοίγει??? !!!!
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 EfyD καλημέρα. Ποιά έκδοση του Acrobat Reader χρησιμοποιείς; Αυτά τα pdf αρχεία είναι δημιουργημένα με Adobe Acrobat Pro 9.0.0, οπότε εάν χρησιμοποιείς παλιότερη έκδοση από την 7.0 μάλλον δεν μπορεί να κάνει αποκρυπτογράφηση. Κατέβασε και εγκατέστησε τη τελευταία έκδοση Adobe Reader 9.4 και νομίζω πως θα λυθεί το πρόβλημα.
EfyD Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 τελικά έχω την έκδοση acrobat 6.0...έτσι μάλλον θα φταίει αυτό...ευχαριστώ... σχετικά με την ερώτηση σου δεν έχω καταφέρει ακόμα να δω το συγκεκριμένο παράδειγμα. ευχαριστώ!
gio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Σίγουρα ειναι η νέα εκδοση που χρειαζετε για να το τρεξει.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα