chris_gr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2010 Γνωρίζει κανένας συνάδελφος, ο ΔΕΣΜΗΕ τις Συμβάσεις που υπογράφει (αν υπογράφει !) αυτόν τον καιρό τι αριθμό Πρωτοκόλλου έχουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregmav Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Τώρα ξεκινάνε του Ιουλίου μου είπαν σήμερα...Κουράγιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_gr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2010 Πλησιάζω, 21 Ιουλίου κατέθεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2010 τρισίμισι μήνες μου είπαν προχθές που κατέθεσα άνα 65 KWp σε στέγη αν και μου είπαν το παλευουν να μην χάνονται τα FIT λογικά όσοι καταθέσανε μέχρι 1/11 το έχουν το 0,441 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_gr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2010 Να ενημερώσω ότι είχα καταθέσει 21 Ιουλίου και υπέγραψα 8 Νοεμβρίου. Άρα σωστά σου είπαν 3,5 μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα