Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ζητήματα φόρτου στις Πολεοδομίες


cv98019

Recommended Posts

Δε με κατάλαβες! Όχι 7 ή ώρα! 7 φακέλους για ιδιοκτησίες στο ίδιο κτίριο έχω να τους πάω και δεν πρόκειται να τις σπάσω σε 5+2.

Σιγά μην πάω από τις 7 το πρωί... Στην τελευταία ώρα πηγαίνω πάντα όποτε μπορώ σε δημόσιες υπηρεσίες και ποτέ δεν το μετάνιωσα! Δουλεύει το σύστημα καθώς οι ανυπόμονοι πρωινοί έχουν στριμωχτεί, έχουν τσαλαπατηθεί, έχουν συγχιστεί και τελικά 12-13 δεν υπάρχει ουρά και κάνω τη δουλειά μου στο πιτς φυτίλι! 8-)

Link to comment
Share on other sites

Πολεοδομία Δήμου Κηφισιας:

 

Σχέδιο από το αρχείο μετά από 20 μέρες..... (με ρώτησαν μάλιστα "Οι άλλες πολεοδομίες τα δίνουν αυθημερόν? Αποκλείεται!")

 

Διεκπαιρέωση με λίστα προτεραιότητας, εξυπηρετούνται οι 20 πρώτοι μόνο, αλλά η κίνηση είναι ανεκτή.

Link to comment
Share on other sites

Θεσσαλονίκη - Θέρμη: Η προθεσμία έληξε :). Όσοι ζητήσουν σχέδια τώρα τα παίρνουν μετά την 1/1/11 :(. Θεωρητικά τουλάχιστον, διότι πας με το χαρτάκι στον Δ/ντή και βγάζεις άλλη άκρη...8-) Εννοείται ουρά από τα χαράματα και λίστα προτεραιότητας...

 

ΧΑΟΣ!!! :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

Εννοείται ουρά από τα χαράματα και λίστα προτεραιότητας...

 

Ευτυχώς που υπάρχει και το michanikos.gr και περνάει ευχάριστα η ώρα περιμένοντας!

Link to comment
Share on other sites

Με το Αιγάλεω γίνεται χαμός!! Ημερομηνία για σχέδια από Ασπρόπυργο τέλος Δεκεμβρίου και πλέον ζητάνε θεωρημένο αντίγραφο στελέχους (είχαν θέμα λένε με τις αναθεωρήσεις). Έχει ακούσει κάποιος τι γίνεται με τις ταχυδρομικές αποστολές; Μου είπαν πως λόγω εκλογών καθυστέρησαν να στείλουν την εγκύκλιο και όπου νά' ναι την περιμένουν...αυτό θα έλυνε το πρόβλημα...

Link to comment
Share on other sites

Με το Αιγάλεω γίνεται χαμός!! Ημερομηνία για σχέδια από Ασπρόπυργο τέλος Δεκεμβρίου και πλέον ζητάνε θεωρημένο αντίγραφο στελέχους (είχαν θέμα λένε με τις αναθεωρήσεις).

 

Το οποίο ξεπερνιέται πες τους μέσω της υπεύθυνης δήλωσης του ιδιοκτήτη ο οποίος συμπληρώνει "...και περιλαμβάνονται όλες οι τυχόν αναθεωρήσεις". Δεν προβλέπεται ούτε στο νόμο, ούτε σε καμία εγκύκλιο να κατατίθενται επικυρωμένο στέλεχος άδειας ή σχέδια. Και ειδικά όταν λειτουργούν τόσο προβληματικά όσο περιγράφεις, αυτό θα έπρεπε να είναι αυτονόητο και για αυτούς.

Link to comment
Share on other sites

. Δεν προβλέπεται ούτε στο νόμο, ούτε σε καμία εγκύκλιο να κατατίθενται επικυρωμένο στέλεχος άδειας ή σχέδια.

 

Ούτε για δύο αιτήσεις λέει η εγκύκλιος αλλά τις ζητάνε όλες οι πολεοδομίες πλέον. Είναι σαφές στο Φ.Ε.Κ. πως ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ της αίτησης αποδίδεται από την ΥΠΗΡΕΣΙΑ στον ενδιαφερόμενο κι όμως ζητάνε και μάλιστα δύο πρωτότυπα ούτε καν αντίγραφο!!

Στον Περισσό περιμένεις μία ώρα να πρωτοκολλήσεις για αντίγραφα σχεδίων και στελεχών και για πληρότητα και πρωτόκολλο πρέπει να πας από τις 4 το πρωί και να γραφτείς (ή να δημιουργήσεις αν είσαι ο πρώτος) σε λίστα την οποία παίρνει μια κυριούλα μόλις ανοίγει....όποιος πάει από τις 8 και μετά απλά δεν εξυπηρετείται..

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...γιατί δεν δίνεται παράταση και ακόμα χειρότερα γιατί κανείς δεν ασχολείται με το θέμα των ημιϋπαιθρίων πια, ούτε καν τα κανάλια;; Γιατί από τη στιγμή που, έστω και καθυστερημένα, υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο το κράτος παρ' όλα αυτά δεν στηρίζει και δεν προωθεί σωστά τη διαδικασία;; έχω αρχίσει πλέον κι εγώ να αμφιβάλλω για την ουσία του μέτρου και να σκέφτομαι να μην αναλάβω άλλους πελάτες, από τη στιγμή που δεν ξέρω αν τελικά θα καταφέρω, εμπρόθεσμα, να διεκπεραιώσω την υπόθεσή τους!!!

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι η κατάσταση είναι για γέλια. Οι υπάλληλοι βαριούνται και αντι για έλεγχο πληρότητας πολλές φορές κάνουν έλεγχο ΓΟΚ.

Θέλει το κράτος να μαζέψει λεφτά και δεν ξέρει τι φίδι έχει θρέψει στο κόρφο του.

 

Πλέον αφού δόθηκε και παράταση για ταχυδρομική υποβολή το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τακτοποιώ τους εκκρεμείς φακέλους έτσι πλέον. Και άστους να κουρεύονται.

 

p.s. Στη πολεοδομία Χαλκίδας ζητάνε και Ε1 για βεβαίωση κύριας κατοικίας!!! Είπαμε οι υπάλληλοι είναι πλέον το κράτος.

Link to comment
Share on other sites

@dinakos, Εγώ προχθές στον Περισσό πρωτοκόλλησα αίτηση για σχέδια σε 5 λεπτά και αν δεν ήταν 15 λεπτά πριν το τέλος της ώρας κοινού και δε ζητούσα 3 φακέλους, θα τα έπαιρνα αμέσως. Τα πήρα τα σχέδια την επόμενη μέρα το πρωί και τα επικύρωσα μάλιστα σε 10 λεπτά. Μάλλον έπεσες σε δύσκολη μέρα.

Παράταση δε δίνεται από τώρα, γιατί ...είμαστε Έλληνες! Έτσι και δώσουν παράταση από τώρα, θα ξανα αδειάσουν οι Πολεοδομίες και πάλι στις τελευταίες 3 μέρες θα συσσωρευτούν και θα φωνάζουν όλοι να εξυπηρετηθούν. Για αυτό το κράτος στην Ελλάδα, πάντα τις παρατάσεις τις δίνει στο παρά 5 και καλά κάνει τέτοιοι που είμαστε...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.