maki Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 περισσος αυθημερον ολα, αλλά πας πρωι (δηλ. νύχτα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Λίστα με ονόματα και αναμονή απ' το πρωί γείτονα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maki Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 +χωρις περιορισμο στον αριθμο φακελων- βλεπε εισαι 5ος αλλα 55ος σε φακελο!-κεφι (αιγαλεω) -στον περισσο μεχρι 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
archthanos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Ευχαριστώ πολύ γείτονα και maki...υπομονή να έχουμε λοιπόν αύριο-μεθαύριο στο Αιγάλεω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimis9497 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Στην Πολεοδομία Ευόσμου Θεσσαλονίκης, λόγω φόρτου εργασίας, δε δέχονται φακέλους για προέλεγχο αυτή την εβδομάδα. Θα "ξαναανοίξει" ο προέλεγχος φακέλων από 27/12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
proengineer Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 Καλησπέρα, έχει πάει κανείς στην Αργυρούπολη μετά τη ψήφιση της παράτασης?? Τηλεφωνικά μου είπαν ότι εξηπυρετούν μόνο ραντεβού και υπάρχουν μετά τις 21 Φεβρουαρίου!! Διαφορετικά από 10 Γενάρη χωρίς ραντεβού.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisp Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 και εμενα ετσι μου ειπαν στην αργυρουπολη....εχεις κανεις κατι απο την αθηνα στην ομονοια????τι κανουν εκει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 giannisp τι εγινε με την αδεια που περιμενες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 ....εχεις κανεις κατι απο την αθηνα στην ομονοια???? μια χαρά!!! παίρνεις μόνο αριθμό πρωτ. και φευγεις δεν προλαβαίνουν να κοιτάξουν τίποτα αν έχουν πρόβλημα θα πάρουν τηλ το κακό είναι πως δεν σου δίνουν αντίγραφο της αίτησης αλλά ούτε Αργυρούπολη δίνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
nisorvani Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 Παιδιά για Αργυρούπολη (το έχω γράψει και σε άλλο ποστ που αφορά τις πολεοδομίες και το Ν.3843) μου έκλεισαν εχτές ραντεβού για 08/02/2011, και μου είπαν ότι από δω και πέρα έως και το τέλος των γιορτών θα εξυπηρετούν μόνο τα ραντεβού (απεργίες, συνελεύσεις, άδειες υπαλλήλων για τις γιορτές, έλλειψη προσωπικού, στάσεις εργασίας, κτλ). Αν θέλουμε, ωστόσο, να πάμε να στηθούμε από τα χαράματα και να εξυπηρετηθούμε κατά προτεραιότητα, όπως ήταν μέχρι πρότεινος, μετά τις 10 Γενάρη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα