akius Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2011 αγια παρασκευη ειναι το 80αρακι πουγινε 50αρακι και τωρα εγινε 30αρακι..... οπως λεει και η τζουλια ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
tpanag Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2011 Δε δίνουν το πρόστιμο στον Περισσό.. και χτές έδιναν μόνο πρωτόκολλο, δεν έκαναν πληρότητα.. Ε πως δεν κάνουν πληρότητα... Αφού με έστειλαν για αυτό. Απλά η συγκεκριμένη υπάλληλος που χρέωσαν τους φακέλους μου εν τω μεταξύ έφυγε. Άλλοι, σε άλλους υπαλλήλους περίμεναν κανονικά και έφευγαν με πληρότητα. Όπως και να έχει, το σημαντικό είναι το πρωτόκολλο. Αφού ξεμπέρδεψα με αυτό για 6 φακέλους μάλιστα, τα άλλα ας τα κάνουν όποτε θέλουν. Δε με νοιάζει καθόλου...
maximos75 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2011 Η ακριβής διεύθυνση της πολεοδομίας του Δήμου Αθηναίων για τους ημιυπαίθριους ειναι Ισμήνης 3 η Σωκράτους 57; Σωκράτους 57 Ε πως δεν κάνουν πληρότητα... Αφού με έστειλαν για αυτό. Απλά η συγκεκριμένη υπάλληλος που χρέωσαν τους φακέλους μου εν τω μεταξύ έφυγε. Άλλοι, σε άλλους υπαλλήλους περίμεναν κανονικά και έφευγαν με πληρότητα. Μπορείς να κρατάς 2 φακέλους?
tzo2 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2011 χτες εμένα δε μου έκαναν πληρότητα.. ισως έπεσα στην περίπτωση..
tzo2 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2011 είχε πολλά να κάνει από προηγούμενες μέρες.. απλώς έριξε μια ματιά στο φάκελο και είδε ότι δεν έλειπε τπτ από μέσα.. αλλά δεν έβαλε σφραγίδες για πληρότητα.. είπε ότι όταν θα βγει το πρόστιμο τότε θα βάλει και για πληρότητα.. δε με απασχολεί καθόλου όμως... το θέμα είναι να καταθέσεις το φάκελο και να τελειώνεις!!!!!
maximos75 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2011 Δεν σου δίνει κάτι πίσω ? Έτσι τα αφήνεις και φεύγεις ?
tzo2 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2011 μου έδωσε τον αριθμό πρωτοκόλλου και έβαλε και σφραγίδα πάνω.. δε φεύγεις έτσι..
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2011 παιδιά έχετε ακούσει τίποτα για παράταση; είναι αδύνατον να προλάβω 4 πολεοδομίες σε 5 ημέρες. πρέπει να τρυπήσω και ΑΠΥ...
maximos75 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2011 Έτσι χύμα που τα λέμε...απόρησα..γιατί πρόκειται να πάω τρίτη πρωί...με 2 φακέλους
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα