salpigoal Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 Ξέρεις για ποιά μιλάω; Για την διευθυντρια εγραψα.....ειχαμε ενα τετ α τετ την περιοδο του πανικου στα τελη Δεκεμβρη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Άκης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 Γνωρίζει κάποιος τι θα συμβεί αν κάποιος δεν καταφέρει να πληρώσει το πρόστιμο μέχρι τις 28-4-11? (μιλάω φυσικά για ημιυπαιθριο που έχει πάρει αριθμό πρωτ. το Δεκέμβριο του 2010.) Στη πολεοδομία Αγ. Παρασκευής που ρώτησα μου είπαν ουδείς γνωρίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2011 Είναι υπαιτιότητα της αρμόδιας Πολεοδομίας. Εφόσον εσύ δεν έχεις υπογράψει στην πίσω σελίδα της αίτησης ότι "έλαβες γνώση" για το πρόστιμο εγκαίρως, ούτε έχουν απόδειξη ταχυδρομείου ότι σου το ταχυδρόμησαν εμπρόθεσμα, είναι δικό τους πρόβλημα. Πάρε ένα τηλέφωνο στο ΥΠΕΚΑ να το αναφέρεις. Ξαναλέω ότι θα παραταθεί για όλους η προθεσμία πληρωμής των προστίμων (φακέλους και του 2010 μαζί με αυτούς του 2011). Άλλη λύση δεν υπάρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_gr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Είμαστε Δεκέμβριο του 2012 και η τελευταία δόση για ένα πρόστιμο πληρώθηκε στις 25 Οκτ 2012 (εντός χρόνου). ΠΑίρνει ο υπάλληλος τα μαγικά χαρτάκια καταθέσεων της Τράπεζας για να ελέγξει το ποσό που πληρώθηκε. Ερώτηση (ρητορική): Αν η πρώτη δόση πληρώθηκε 25 Μαίου 2011 (και όχι 28 Απρ 2011) δεν θα ολοκληρώσει την περαίωση? Και πόσοι είναι αυτοί οι οποίοι θα ελέγξουν πότε πληρώθηκε η 1η Δόση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kefalosgr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Καλημέρα, γνωρίζετε ή έχετε ακούσει κάτι για παράταση στις πληρωμές μετά την 28η Απριλίου; Έχω φακέλους που έχουν κατατεθεί το 2010 και δεν έχουν ακόμη βγει τα πρόστιμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 υπάρχει ολόκληρο θέμα σχετικά "Παράταση στις δηλώσεις για τους ημιυπαίθριους χώρους έως τα τέλη Ιουνίου " http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=23705 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kefalosgr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Δεν με κατάλαβες, εννοώ αν υπάρχει το ενδεχόμενο παράτασης για την αποπληρωμή της 28ης Απριλίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Μπορεί να μη σε κατάλαβα φίλε μου, απλά σε εκείνο το νήμα υπάρχουν αρκετές πληροφορίες σχετικά. Αν δεν κάνω λάθος κι εδώ. Οπότε ρίξε μια ματιά με την ησυχία σου και μόνος σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIDIM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Θέλω να πάω για περαίωση σε πολεοδομία Αργυρούπολης, αν ξέρει κάποιος ας μου πει πότε δέχονται, εαν δέχονται και ποιες ημέρες και ώρες ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
kganotop Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος πότε δέχεται η Πολεοδομία Παλλήνης για περαίωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα