Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2011 Συμφωνώ συνάδελφε και έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Λογικά θα πάρει κάποια μορφή παράτασης αφού δεν είναι θέμα των ιδιωτών αλλά του ίδιου του μηχανισμού.
jimis9497 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Υπέπεσε στην αντίληψη μου κάποιο έγγραφο στην Πολεοδομία Ευόσμου για παράταση πληρωμής της πρώτης δόσης του 3843/10 μέχρι 6 Απριλίου 2012. Θα αναρτηθεί από Δευτέρα και στον πίνακα ανακοινώσεων και στους διαδρόμους της Πολεοδομίας.
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 Μάλλον είναι τοπική παράταση λόγω φόρτου
tyxodioktis100 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 Καλησπέρα και από μένα... 1 πελάτης λόγω αμέλειας ( και μάλιστα μου ρίχνει ευθύνη ότι δεν του το ξαναθύμησα) ξέχασε να πληρώσει την πρώτη δόση... προς το παρόν η πολεοδομία μου είπε να μην την πληρώσει γιατί δεν θα την δεχτούν.... τι γίνεται έχει καμμιά ελπίδα? ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ...και καμμιά δουλειά παραπάνω...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 Υπέπεσε στην αντίληψη μου κάποιο έγγραφο στην Πολεοδομία Ευόσμου για παράταση πληρωμής της πρώτης δόσης του 3843/10 μέχρι 6 Απριλίου 2012. Θα αναρτηθεί από Δευτέρα και στον πίνακα ανακοινώσεων και στους διαδρόμους της Πολεοδομίας. Αυτό είναι λογικό και το περιμέναμε. Τώρα μάλλον σε κάθε πολεοδομία θα ισχύσει κάτι διαφορετικό μιας και ανάλογα με τον φόρτο εργασίας τους θα τελειώσουν άλλη ημερομηνία από την κανονική.
violator Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 πάντως και δικός μου πελάτης λόγο έλλειψης χρημάτων δεν πήγε να πληρώσει και θέλει να πάει να πληρώσει εκπρόθεσμα σε κάνα 2 εβδομάδες.... τι να του πεις τώρα....
nerak Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2012 Σήμερα στη πολεοδομία Αγίας Παρασκευής μου είπαν ότι θα κάνουν περαιώσεις φακέλων λόγω φόρτου εργασίας μετά τις 15 Ιανουαρίου, γιατί κάνουν οργάνωση των φακέλων τους οποίους δεν πήρε ο κόσμος για πληρωμή της πρώτης δόσης (και είναι πολλοί!). Όσοι δεν πλήρωσαν τη πρώτη δόση θα πληρώσουν προσαύξηση 1% επί της δόσης και χάνουν το δικαίωμα για εφ΄άπαξ πληρωμή. Προσπαθώ να βρω ποιος νόμος το αναφέρει.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2012 Δηλαδή την δικιά τους μαλακία θα την πληρώσουν οι πολίτες;;;;;
nerak Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2012 Κι εγώ έμεινα με την απάντησή τους. Πρώτη φορά είναι άλωστε;; Όταν τους έθεσα την απορία σου , μου είπαν ότι περιμένουν οδηγίες για το τι θα γίνει με τους φακέλους αυτούς.
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2012 Πάντως στην Πολεοδομία Ευόσμου στο τηλέφωνο όμως, μου είπανε ότι με απόφαση προϊσταμένου έχει δοθεί παράταση έως τις 6 Απριλίου και ότι μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα έχουν αποσταλλεί όλα τα πρόστιμα και αν πληρωθούν ως τις 6 Απριλίου ΄τοτε όλα προχωράνε κανονικά. Διότι δικό τους ήταν το θέμα και όχι όσων νόμιμα, εμπρόθεσμα και με πληρότητα κατέθεσαν φάκελο πριν τις 30/11/2011.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα