ismeit Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 ευχαριστω και παλι για την απαντηση, αλλα στην ερωτηση απαντω ΔΕΝ εχω παρομοιως και για γιατρο και για ειδικο ! Τον ειδικο σιγουρα θα του εδινα ευκαιρια ακροασης ! Το γιατρο οχι. Αν ειχα δε θα ζητουσα συμβουλες επισκευης.
myri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 κατά τη γνώμη μου αν δεν μπορείς να το επισκευάσεις άσ το όπως είναι και δες αν μπορείς να ελένξεις την πηγή του προβλήματος ταυτόχρονα ανά τακτά διαστήματα θα καθάριζα την ταράτσα και θα την περνούσα μονωτικό επισης όποτε βρέχει να ελέγχεις αν οι υδροροές είναι βουλωμένες και να τις καθαρίζεις
ismeit Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 ευχαριστω για τις οδηγιες. Εχω πει σε ενα ιδιοκτητη να βαλει υδροροη απο την ταρατσα μηπως και χυνεται το νερο στον τοιχο (φωτο). Επισης βλεπω κατι σπασμενο πανω στο ντουβαρι και κατω απο τη προχειρη υδροροη-σκεπη του και λεω πως παιρνω ή επερνα απο εκει υγρασια. Η υδροροη δεν ειναι ποτε μπουκωμενη μιας και ειναι αρκετα φαρδια λαμαρινα. Οσο για το μονωτικο το σκεφτομαι και εχω αρχισει να ψιλοκαθαριζω μιας και το τεποζιτο για πετρελαιο ειναι στην ταρατσα επισης. Και σιγα-σιγα θα το μονωσω τμηματικα. Οταν λεω μονωση ενοω με αυτα τα ελαστομερη μονωτικα για ταρατσες που απλωνονται με βουρτσα.
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 η τελευταία φωτό είναι δείγμα αλκαλοπυριτικής απο παρατεταμένη υγρασία. Η αντοχη του σκυροδεματος έχει πέσει σημαντικά. Προσοχή δεν βάζεις ρητίνες. Χρειαζεται ειδική επισκευή με επιπλέον προστασία της οπλισης. Η ταρατσα έχει εμφανή σημάδια υγρασίας, βιολογικής διάβρωσης, κλπ.
ismeit Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2010 καλησπερα και ξαναευχαριστω. η τελευταια φωτ/α για επιβεβαιωση ειναι η toixos kato apo 1-mesotixia.jpg Μεχρι να βρω την επομενη δουλεια για να φωναξω καποιον να το δει, να βαλω στοκο ή τι προτεινετε στις ρωγμες που φαινονται και μετα ασταρι και ενα ελαστομερες για προσωρινη προστασια μηπως και γλυτωσω για λιγους μηνες παρακαλω ? Γιατι θα αργισω πολυ να κανω ολα αυτα. Αναλογιζομενος και το υψηλο κοστος για τον τοιχο αυτο και κολωνα κλπ.
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2010 Ειναι ημίμετρο για μερικούς μήνες. Για το τοιχίο εμποτιζόμενος αναστολέας διάβρωσης και υδροφοβισμός. Για την κολώνα μονο εμποτιζόμενος αναστολέας διάβρωσης. Πάντως για το κόστος χωρίς γνώμη μηχανικού δεν θα ξέρεις ποτέ και σίγουρα οσο το αφήνεις θα αυξάνεται.
ismeit Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 Ευχαριστω και παλι. Για να ειμαι σιγουρος οσο αφορα τον εμποτιζόμενο αναστολέα διάβρωσης.... Τον τοποθετω οπως ειναι χωρις ξυσιμο ή ΜΕ ξυσιμο εστω και ως ενα σημειο που δεν ξεφλουδιζει με το ματι. Να εμποτιστει και λιγο η επιφανεια τριγυρω απο τα σιδερα ?
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 δεν έχεις ασταρί ή βαφή. Εαν έχεις την βγάζεις. Ψεκάζεις με 1 λιτρο ανα τετραγωνικό τον αναστολέα και μετα το υδροφοβισμό.
ismeit Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 Εξωτερικα, θα ξυσω με σιδερενια ξυστρα μιας και δεν εχει χρωμα, να φυγει η βρωμια και 8α ξυσω και τις ρωγμες λιγο. Αυτες θα τις στοκαρω με ακρυλικο στοκο αν ειναι καπως βαθιες ? Στην ακρη με τη μεσοτοιχια του αλλου ιδιοκτητη αν εχει ψιλορωγμες να τις στοκαρω η να τις αφησω οπως ειναι ? Οσο αφορα τον αναστολεα μιας και δε θελει ασταρι ο εξωτερικος τοιχος γινεται να τον απλωσω 2 χερια με χοντρη βουρτσα ή ρολο ? Αλλιως θα χρησιμοποιησω ψεκαστηρι για τα τζαμια με το υγρο μεσα. ποια εταιρια συστηνετε γιατι ειμαι ασχετος και ποιο προιον για αναστολεα και υδροφοβισμο ? Η επιφανεια πρεπει να ειναι μεγιστο 2μ πλατος Χ 4μ~ ισως και λιγοτερο. ευχαριστω για την καταναλωση χρονου και υπομονη στο θεμα των αποριων !
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2010 δεν μιλαω για ρωγμές. Αυτές θέλουν αυτοψία. Μιλάω για το τοιχίο και ημίμετρο. Παίρνεις ενα πλυστικό καθαρίζεις την επιφάνεια, ψεκάζεις με ψεκαστικό τρόμπας τον αναστολέα τον αφήνεις 48 ώρες, ψεκάζεις τον υδροφοβισμό. Τις ρωγμές της αφήνεις για την αυτοψία απο τον μηχανικό. Δεν βάζεις στόκο διότι μετά θα κάνεις την ζωή του μηχανικού δύσκολη.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα