Harf Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2015 Καλησπέρα σας. Βλέπω ότι το θέμα είναι αρκετά παλιό, παρολαυτά ελπίζω να λάβω κάποια βοήθεια. Είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός και μου ζητήθηκε να βοηθήσω στη μελέτη γερανογέφυρας κυκλικού τύπου. Μήπως θα μπορούσατε να βοηθήσετε με κάποιο feedback (τεχνική οδηγία, παράδειγμα μελέτης κτλ); Ευχαριστώ πολύ
ducatista Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2015 καλησπερα παιδια. ειμαι συντηρητης γερανογεφυρων σε εργοστασιο και ολες οι γερνογεφυρες ειναι demag ( μειωτηρες, μοτερ , βαρουλκα , κτλ) ξερετε κανενα βιβλιο ακομα και της demag που να αναφερει για συντηρηση για τα εξαρτηματα απο γερανογεφυρες?
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 δες τα ΠΜ [και πες τους να μην πετανε τα βιβλια συντηρησης..που συνοδευουν τα μηχανηματα....] :-)
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2016 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2016 Οι γερανογέφυρες και γενικά μηχανήματα και εξοπλισμοί μετράνε σε δόμηση και κάλυψη? Χρειάζονται άδεια και τί είδους? Έχω βρει αυτό αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. http://www.teelar.tee.gr/law/lpn/egr28136.htm Υπάρχει κάτι στη νομοθεσία σχετικό?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα