logo31 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 Είχα μια επαφή με Σοφιστικ που φάνηκε πολύ καλό αλλά είναι ακριβό λογισμικό. Υπάρχει κάποια άλλη άποψη?Ευχαριστώ. όχι δεν υπάρχει. είναι πολύ καλό και ακριβό
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Ναι, υπάρχει. SAP200 & ETABS και αρκετή επεξεργασία με excel-όφυλλα.
nikos.mar. Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2011 και το Accord CP (μου φαίνεται σωστά το έγραψα) είναι σχετικά καλό για τοιχοποιίες (υπάρχει φυσικά και στα ελληνικά).
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2011 Καλό είναι, αλλά έχει μείνει λίγο πίσω στην εξέλιξη (απ΄ όσα διαβάζω) - εγώ προσωπικά μόνο Acord BAT έχω χρησιμοποιήσει.
nikos.mar. Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Μπορεί....σήμερα προσπάθησα να λύσω ένα 2όροφο κτίριο και κόλλησε το πρόγραμμα για 2 ώρες(!)...η αλήθεια είναι ότι συγκριτικά με τα άλλα υστερεί αλλά αν κάποιος προσέξει θα του φανεί αρκετά εύκολο ως πρόγραμμα....αλλά δεν είμαι (καθόλου) έμπειρος οπότε....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα