dimitris GM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 συμφωνώντας με τον χριστοφορο [με τις καλησπερες μου] δες στα ΠΜ και το αρθρο 4 του Δ 270/85 για τους ορους δομησης αλλά και τις απαγορευεις, απο όρια, περιοχες κλπκλπ..
doulgerakish Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Η αλήθεια είναι η εξής: υπάρχουν 2 γειτονικά γήπεδα εκτός σχεδίου-οικισμού, 5000 και 2500τμ, 34 και 12μ προσωπο αντίστοιχα, σε αγροτικό ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Θέλω να δω αν από τη συννένωσή τους θα προκύψει άρτιο και οικοδομησιμο γήπεδο για βιομηχανική χρήση. Θεωρητικά λοιπόν, το γεωτεμάχιο δημιουργείτε τώρα..
nzerman Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 (edited) Εφόσον ο δρόμος είναι χαρακτηρισμένος ναι είναι και άρτιο και οικοδομήσιμο αν δεν είσαι σε περιοχή με ειδικές διατάξεις. Καλησπέρα φίλε Δημήτρη. Edited Φεβρουάριος 7 , 2015 by nzerman
doulgerakish Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Χαρακτηρισμένος ως αγροτικός εννοείς?! ή κάτι άλλο?
nzerman Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Θα δεις στο απόσπασμα της διανομής αν υπάρχει ή κάποια απόφαση νομάρχη αν υπάρχει. Αν όχι νομίζω πως πρέπει να δεις αν προϋφίσταται του 1923 αλλά δεν είμαι σίγουρος.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 (edited) για τον -σωστο- προβληματισμο σου... αν δημιουργειται "τωρα" το γηπεδο θεωρω οτι δεν προκειται για "νεο γηπεδο" αλλά για ενα αρτιο και οικοδομησιμο, που προσθετει διπλανο μη αρτιο και μη οικοδομησιμο "προς βελτιωση οικοδομησιμοτητας" εχουμε αναφερθει σε αυτο δες στην αναζητηση σχετικες αναφορες. πχ.... αυτο http://www.michanikos.gr/topic/20720-Ένωση-αρτίου-κατά-παρέκκλιση-με-μη-άρτιο-εκ-σχ/?p=550136 Edited Φεβρουάριος 8 , 2015 by dimitris GM
soulis13pao Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Ειναι αρτιο και οικοδομησιμο ανεξαρτήτως αν ειναι ή όχι χαρακτηρισμενος ο δρομος..!
nzerman Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Αυτό γιατί; Λόγο της εγκυκλίου;
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Δημήτρη GM Αυτό του Μανώλη είναι παλιό (1983) και δεν ισχύει Έκανα σχετ ερώτημα στο ΥΠΕΚΑ το 2012 και μου το απέρριψαν (δηλ είχα 5.000 τ.μ χωρίς πρόσωπο σε δρόμο και πρόσθετα άλλα 2.000 όμορα επίσης χωρίς πρόσωπο και μου απάντησαν ότι ΠΛΕΟΝ απαιτούνται 25μ πρόσωπο σε δρόμο)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα