Μετάβαση στο περιεχόμενο

Όροι δόμησης σε εκτός σχεδίου γήπεδο


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 993
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Όχι σκέτο ζαχ/στείο αλλά βιοτεχνία ζαχαροπλαστικής

(που πέραν των άλλων χώρων είχε και αυτοτελή  χώρο τραπεζοκαθισμάτων κλπ όπως έχουν και τα  αυτοτελή ζαχαροπλαστεία εντός πόλης) 

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ τέτοια περίπτωση έχω. Έκανε βιοτεχνικό κτίριο με 0,9 και μετά πήρε άδεια για ζαχαροπλαστείο με τραπεζοκαθίσματα,Το ΚΥΕ  είναι το 1/4 του συνολικού εμβαδού. Όμως πως γίνεται αυτό αφού τα καταστήματα υπολογίζονται με 0,2 άρα όλο το κτίριο πάει με το δυσμενέστερο;;;;

Link to comment
Share on other sites

σου είπα 

αρκεί να πάρεις την έγκριση σχεδίων από τη Δ/νση ανάπτυξης με αυτό το χώρο του 1/4 

(στη δική μου περίπτωση το ζαχ/στείο ήταν κάπου στα 180 τ.μ επί συνόλου βιοτεχνίας κάπου στα 950 τ.μ)

Link to comment
Share on other sites

Ρώτησα στη Δ/νση ανάπτυξης και μου είπαν ότι δεν εγκρίνουν τέτοια περίπτωση και είναι δουλειά της πολεοδομίας. Υπάρχει νομοθεσία που να δίνει αυτή την παρέκκλιση;

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει

και αυτοί οι χώροι χαρακτηρίζονται στα σχέδια της βιοτεχνίας 

και ανάλογα με το τι παράγει ή κατασκευάζει

ως "πρατήρια ή εκθετήρια" 

 

(Στην περίπτωσή σου "πρατήριο"

αλλά το εμβαδό σου-1/4- είναι χαρακτηριστικά πολύ δυσανάλογο)

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω με το Βασίλη ότι σαφώς και γίνεται να έχεις ζαχαροπλαστείο που να διαθέτει τα προιοντα του εργαστηρίου.

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώhttps://epoptes.wordpress.com/%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B9%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD/%CE%B11%CE%B285771983-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7/%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-52-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%BC%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%8E%CE%BD/  και https://epoptes.wordpress.com/2012/10/29/%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84/  τον κ. Παπαδάκη (επόπτη δημόσιας υγείας).

Η κύρια χρήση του κτιρίου (π.χ βιοτεχνία ή εργαστήριο) δεν αλλάζει επειδή θα δημιουργηθεί χώρος διάθεσης προϊόντων. Με την ίδια λογική, τα γραφεία και οι χώροι προβολής εντός μιας βιοτεχνίας-βιομηχανίας, δεν θα έπρεπε να επιτρέπονται κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Edited by Pavlos33
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

σωστα

δρομος προς Πολυγυρο, λιγο μετα την Γαλατιστα...[μια και χτες περασα απο εκει...]...

 

απο δεξια προς αριστερα....τσιγαρα/ψωμι/γλυκα/τυροπιτες/καφεδες..... πίσω το εργαστηριο

στην αιθουσα και στον προαυλιο χωρο...τραπεζοκαθισματα.

 

το ιδιο και στην Μουδανίων [περιοχη ζαχαροπλαστεια...]

 

και στο Καλο Νερό...πανω στη στροφη... :smile: [για να ευχαριστησουμε τον παυλο...] :smile:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.