Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαχωρισμός της ΔΕΗ ΑΕ


agior

Recommended Posts

"Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται"

 

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ Α.Ε., κατά την συνεδρίασή του στις 19 Οκτωβρίου 2010, ενέκρινε όπως, οι δραστηριότητες της Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας, που ασκούνται σήμερα από τη Γενική Διεύθυνση Μεταφοράς της ΔΕΗ Α.Ε., περιέλθουν στο σύνολό τους στην κατά 100% θυγατρική εταιρεία της ΔΕΗ Α.Ε. "ΔΕΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε." (της οποίας το Καταστατικό θα τροποποιηθεί αναλόγως). Ενέκρινε επίσης, τη μεταβίβαση στη θυγατρική εταιρεία, των περιουσιακών στοιχείων της ΔΕΗ Α.Ε. που υπάγονται λειτουργικά στις δραστηριότητες της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφοράς .... Ως ημερομηνία κατά την οποία θα επενεργήσουν τα αποτελέσματα των παραπάνω εγκρίσεων ορίζεται η 31.12.2010."

 

http://www.dei.com.gr/ecPage.aspx?id=13849&nt=18&lang=1

 

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ Α.Ε., κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010, ενέκρινε όπως, όλες οι δραστηριότητες της Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, δηλαδή, τόσο της διαχείρισης του δικτύου όσο και της παροχής των υπηρεσιών δικτύου στο σύνολο της χώρας, καθώς και οι δραστηριότητες του Διαχειριστή Μη Διασυνδεδεμένων Νησιών, που ασκούνται σήμερα από τη ΔΕΗ Α.Ε., περιέλθουν σε μία κατά 100% θυγατρική εταιρεία της ΔΕΗ Α.Ε.

Επίσης, ενέκρινε τη μεταβίβαση στη θυγατρική εταιρεία των περιουσιακών στοιχείων της ΔΕΗ Α.Ε. ..."

 

http://www.dei.com.gr/ecPage.aspx?id=13768&nt=18&lang=1

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.