Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαδικασία επαύξησης ισχύος


PTRS80

Recommended Posts

καλησπερα, και καλως σας βρηκα. Καταρχας, συγχαρητηρια για τη βοηθεια που προσφερεται. Στο θεμα, μηπως γνωριζει κανεις τη διαδικασια (γραφειοκρατικη) που πρεπει να ακολουθησω για να κανω επαυξηση ισχυος σε υπαρχον παροχη καταστηματος; Η υπαρουσα παροχη ειναι μονοφασικη (Νο3 , 8 kVA) και ειναι να παμε ειτε σε ενισχυμενη μονοφασικη (Νο5, 12kVA), ειτε σε τριφασικη (Νο1, 15kVA). Προσπαθησα να βγαλω ακρη μεσω ΔΕΗ, αλλα μου ειπαν δυο διαφορετικες εκδοχες (πηρα επιτιδες δυο φορες για να διπλοτσεκαρω) ενω το τοπικο της ΔΕΗ στην Σπαρτη οπου υπαγεται το μαγαζι, μαλλον ηταν σε διακοπες :P. Καθε πληροφορια (εγκυρη) καλοδεχουμενη

Link to comment
Share on other sites

Όταν λες δύο διαφορετικές εκδοχές τι εννοείς.

Κάνεις μια αίτηση μικρών εργασιών προς την διανομή της ΔΕΗ.

Θα συντάξεις νέα ΥΔΕ που θα αναφέρει πως είναι για επαύξηση ισχύος (στην πίσω σελίδα πάνω από την λέξη Μεταρύθμιση.

Ανάλογα με την περιοχή, ίσως χρειαστεί να συμπληρώσεις και την αίτηση τύπου Β.

 

Όπως και να έχει, θα προσκομήσεις ότι σου ζητήσει ο υπαλληλος της εξυπηρέτησης του καταστήματος που υπάγεται το κατάστημα!

Link to comment
Share on other sites

Kαλημερα, η πρωτη εκδοχη ηταν αυτη που μολις ανεφερες. Στην δευτερη εκδοχη επρεπε πρωτα να συμπληρωσω μια αιτηση τυπου Α (απο δεη), να στειλω τον ιδιοκτητη να κανει αιτηση για απαυξηση ισχυος (λογικα η αιτηση μικρων εργασιων θα ειναι), να βγαλει η Δεη ενα κοστος, να πληρωθει, και μετα να δωσει στον ιδιοκτητη ενα φακελο με προυποθεσεις για τον ηλεκτρολογο, τις οποιες οταν τις φτιαξει (μαζι με την καινουργια ΥΔΕ), θα ερθει συνεργειο της Δεη να κανει αυτοψια και να γινει η επαυξηση. Ισως η δευτερη εκδοχη να γινεται μονο στην περιπτωση που ζητησω 3φ παροχη. Ισως απλα να επεσα σε αστερι υπαλληλο. Παντως σε πρακτορειο της Δεη στην Αθηνα που ρωτησα μου ειπαν οτι θα ακολουθησω την εκδοχη που ειπες και συ (ανεξαρτητα εαν προκειται για μονοφασικη ή τριφασικη παροχη). Το μονο σιγουρο ειναι πως θα βγαλω ακρη μονο οταν κατεβω στο τοπικο της Σπαρτης.

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον αυτό πρέπει να κάνεις. Είναι λίγο μπλέξιμο!

Αμάν από τότε που η εμπορία είναι ξεχωριστή έχουμε χάσει αυγά και πασχάλια

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Καλημέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το την διαδικασία της επαύξησης. Αν χρειαστεί να αλλαχτεί το καλώδιο από τον υποσταθμό έως την κολόνα που παίρνει ρεύμα ι ιδιοκτησία το κόστος αυτό το χρεώνεται ο ιδιοκτήτης?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.