ge_liakos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Δοκίμασε να κάνεις εγκατασταση κάνοντας δεξι κλικ - εκτελεση ως διαχειριστης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Δυστυχώς δεν έβγαλα άκρη. Είχα το ίδιο πρόβλημα όταν κατέβασα το επίπεδο ελέγχου και όταν το εκτέλεσα σαν διαχειριστής. Για το αν λείπει υποστήριξη VB που το καταλαβαίνω; Αν και στα 7 ποτέ δεν είχα παρόμοια προβλήματα με dll. Σήμερα παίρνω τηλέφωνο κι όλες οι γραμμές είναι κατειλημμένες. Με την απεργία έχει σχέση αυτό ή όντως μιλάνε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeNNinhA Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Δοκίμασε να το εγκαταστησεις προς το παρόν σε σύστημα με 32μπιτα windows. Το ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ είχε εξαρχής πολλά προβλήματα με τα 64μπιτα γιατί το EPA-NR στο οποίο στηρίχτηκε είχε στηθεί για 32bit κώδικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Δυστυχώς το έλεγξα κι αυτό, αλλά είναι 32bit το μηχάνημα και τα windows 7. Ευχαριστώ που ασχολείστε πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ge_liakos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Εγω έχω 64bit Windows και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με το ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ ουτε στην τελικη εκδοση ουτε με τη beta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Τρίτη μέρα χωρίς να έχω λύσει το πρόβλημα και στο ΤΕΕ δεν απαντά κανένα τηλέφωνο! Το φανταστικό μας ΤΕΕ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
comba Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 έχω κι εγώ WIN 7 64bits και το ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ παίζει κανονικά, άρα κάτι άλλο πρέπει να φτέει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 To δικό μου είναι 32bits. Κι από την στιγμή που πλήρωσα για να το αγοράσω το πρόγραμμα απαιτώ τεχνική υποστήριξη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofaki1986 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 καλησπέρα! εχω ενα προβλημα κατα την εγκατασταση, μολις το εγκατεστησα και οταν το ανοιγω απο την εναρξη για να παω στο βοηθεια και να εισαγω τους κωδικους βγαζει μηνυμα και κλεινει το προγραμμα με ενα μηνυμα πως πρεπει ! πως θα τους εισάγω, γνωριζει καποιος ?ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mais Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 Γνωρίζει καποιος απο τους συναδελφους, πλεονεκτηματα / μειονεκτηματα για καθε πιστοποιημενο προγραμμα για την ενεργειακη αποδοση κτιριων?? (Ti-Soft, 4M, CivilTech). Σχέση τιμής?? Ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts