ΙΦΠ Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Ρε παιδιά βοηθήστε έναν αόματο να δει το φως του από ''Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις σε Θέματα Εφαρμογής του ΚΕΝΑΚ'' δεν βλέπω τίποτα. Μιλάμε ότι έχω σκάσει.
zxgr Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 ξεχνα firefox opera κλπ και πηγαινε με iexplorer 8 το τεε στηριζει το κατεστημενο του μπιλαρα απο slang.gr για την παροιμία των αρχαίων Σουμερίων: Για έμφαση μπορεί πριν την έκφραση να χρησιμοποιηθεί και το άιντεεεεεεε και για ακόμα μεγαλύτερη έμφαση να συνοδεύεται από χαρακτηριστική κίνηση παλινδρόμησης της χούφτας. Με την έκφανση αυτή, συχνά χρησιμοποιείται ανάλογα με την περίσταση, ως συνώνυμη με άλλες εκφράσεις (χαμηλότερου και λαϊκότερου επιπέδου ασφαλώς) όπως άρες μάρες κουκουνάρες, άρτσι μπούρτζι και λουλάς, ό,τι να 'ναι να ‘χαμε να λέγαμε, καλά κρασιά, εδώ ο κόσμος καίγεται και το ... χτενίζεται ή σε διάφορους συνδυασμούς αυτών. Σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιείται ως σχόλιο σε κάποιο γεγονός ή κάποια δήλωση άλλου, σε έκφραση διαφωνίας, απαξίωσης, αποδοκιμασίας, περιφρόνησης, βδελυγμίας κ.λπ. ή και ως διαπίστωση πλήρους ασυνεννοησίας μεταξύ δύο ομιλητών.
ΙΦΠ Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 έχω ήδη εγκαταστήσει το iexplorer 9, μήπως κάποιος καλός συνάδελφος θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποιο doc ή pdf και να το ανεβάσει στο site, ενδεχομένως και άλλοι συνάδελφοι να αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα
zxgr Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 ειναι το χειροτερο format για faq που εχω δει ποτε μου
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 έχω ήδη εγκαταστήσει το iexplorer 9, μήπως κάποιος καλός συνάδελφος θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποιο doc ή pdf και να το ανεβάσει στο site, ενδεχομένως και άλλοι συνάδελφοι να αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα Για δοκίμασε αυτό το addon για Firefox IE Tab 2 (FF 3.6+ & FF 4+) και άνοιξε τα θέματα χρησιμοποιώντας την επιλογή "Switch rendering engine" μπας και δεις φως ή αλλιώς κατέβα σε iexplorer 8. Παίδες τα είχα δει κι εγώ τα "λουλούδια" απ' το μεσημέρι αλλά από ένα σημείο και μετά συγχύστηκα και τα παράτησα. Μόνο για διευκρινήσεις δεν μοιάζουν. Ας τις αποσύρουν να γλυτώσουν το ρεζιλίκι.
hkamp Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Μήπως γκρινιάζουμε λίγο παραπάνω; Σαν τους γέρους του muppet show θα γίνουμε.
tsx Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 ΙΦΠ μπες με internet explorer και όχι firefox Edit: είχα ώρα να κάνω refresh και δεν είδα ότι ήδη απαντήσατε
ΙΦΠ Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Δοκίμασα να εγκαταστήσω το iexplorer 8, αλλά ο 9 προειδοποιεί για την επικινδυνότητα της εγκατάστασης, προς το παρόν δεν κάνω τίποτα μην γίνει καμμία πατατιά και τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Θα επικοινωνήσω με το ΤΕΕ αύριο μπας και βγει άκρη, θα σας μεταφέρω τα αποτελέσματα της προσπάθειας.
akis73 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Αν δεν μπορείς να το δεις σωστά με τον ΙΕ 9, τότε πήγαινε στο μενού "tools" και τσέκαρε το "compatibility view".
ΙΦΠ Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2011 akis 73 ευχαριστώ για την βοήθεια, τώρα είναι μια χαρά, ευχαριστώ και πάλι
Recommended Posts