Meremeti Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Καλησπέρα! Πρέπει να βάλουμε κάτι ως συνημμένο στην αίτηση διόρθωσης/ένσταση για να διορθώσουμε το εμβαδόν κτιρίου που μας προέκυψε μικρότερο κατά την αποτύπωση για 4178;
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 δεν λες τι "κτιριο" ειναι αυτο.. παντως, αν εχει υπαχθει σε καθεστως ΟΙ...τοτε παραμενει η περιγραφη του συμβολαιου, όπως εχει μεταγραφει... και δεν μπορει να αλλαξει... 1
Meremeti Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Σ' ευχαριστώ! Είναι ενιαίο κτίριο για το οποίο δεν έχει συσταθεί οριζόντια ή κάθετη ιδιοκτησία..
MK-ATM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2016 Καλησπέρα, κάνω μια διόρθωση ορίων σε ένα οικόπεδο που το κτηματολόγιο το εμφανίζει μετατοπισμένο σε σχέση με την πραγματική του θέση. Έκανα το διάγραμμα γεωμετρικών μεταβολών και έδειξα την μεταβολή που πρέπει να γίνει δείχνοντας ότι μαζί με το δικό μου ακίνητο αντίστοιχα πρέπει να μετακινηθεί και το όμορρο. Ο τοπογράφος στο κτηματολόγιο μου ζήτησε να δείξω την αλλαγή μόνο στο δικό μου ακίνητο και να μην πειράξω το όμορρο, κάνοντας το αυτο το όμορρο από 250 τμ φαίνεται 290 τμ. Θα κάνουν αυτοί την διόρθωση και στο όμορρο ή μετα την μεταβολή το όμορρο θα μείνει καταχωρημένο με παραπάνω τμ απότι λεέι ο τίτλος ιδιοκτησίας; Ρωτάω γιατί ζήτησα από τους όμορρους ιδιοκτήτες να υπογράψουν συναίνεση οπότε σκέφτομαι ότι αν δεν διορθώσει και το δικό τους το κτηματολόγιο θα τους έχω βάλει να συνεναίσουν σε κάτι λανθασμένο
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2016 (edited) https://www.google.gr/search?q=www.ktimatologio.gr/mediacenter/Publications/2921.pdf&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=c32rVu7wKcalsAGy45agDg αλλο γεωμετρικες μεταβολες και αλλο μεταβολη γεωμετρικων στοιχειων δες τις οδηγιες του Κτηματολογιου Edited Ιανουάριος 29 , 2016 by dimitris GM 1
polimixanikos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2016 Έχει κάποιος/α συνάδελφος το έντυπο Δ2 του Κτηματολογίου σε word ή excel; Υπενθυμίζω πως το Δ2 αναφέρεται σε νομικά πρόσωπα. Ευχαριστώ.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2016 (edited) εδω [νεο εντυπο] http://www.ktimatologio.gr/cadastralsurvey/Pages/Kgcwbcv5d1GNBJFO.aspx Edited Φεβρουάριος 23 , 2016 by dimitris GM
Mdim Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2016 (edited) Καλημέρα μπορείς να το βρεις εδώ: http://www.ktimatologio.gr/cadastralsurvey/Documents/D2%20open.pdf Άργησα 3 λεπτά ... πάντως πάνω στο pdf μπορείς να γράψεις Edited Φεβρουάριος 23 , 2016 by Mdim
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 καλησπέρα μήπως κάποιος έχει το παραπάνω έντυπο χωρίς την πρώτη σελίδα?
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 και γιατι δεν κανεις εκτυπωση απο σελ. 2 εως και 4 [λεω εγω τωρα...??] τις καλησπερες μου
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα