gyiannis82 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Εχω μια απορια την οποια ελπιζω να μου βρειτε απαντηση.Πως υπολογιζουμε τη συνολικη φαινομενη ισχυ (S) μιας ηλεκτρικης εγκαταστασης ωστε να μπορουμε να επιλεξουμε τον καταλληλο τυπο παροχης?
hektor Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2010 S=V*I (μονοφασικό) S= ριζα 3*V*I (τριφασικό) Μονάδα μέτρησης VA
THASSIOS_J Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Ο τύπος S= ριζα 3*V*I (τριφασικό) Δίνει την φαινόμενη ισχύ για μία φάση ή και για τις τρεις ; κανονικά αν έχω ένασ τριφασικό κινητηρα με συμετρικά φορτία θα πρέπει να έχω S(ολικό)= 3*ριζα 3*V*I (τριφασικό)
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 (edited) αφού βάζεις ρίζα 3 σου βγάζει ανά φάση Edited Ιούλιος 30 , 2013 by ΝΙΚΟΣΤΡΙ
JasonK Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Η σχέση: S=(ρίζα3)*πολική τάση*ρεύμα δίνει την τριφασική φαινομένη ισχύ !!!
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2013 ο jasonk έχει δίκιο, εγώ το διάβασα λάθος, ένεκα μερικών αλκοολούχων ρευστών
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα