miltos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Σταύρο, εννοούσα στα διασυνδεδεμένα, όπου στους πίνακες υπάρχουν ρευματοδότες που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς, αλλά και τον παρελκόμενο εξοπλισμό (κάμερες, συναγερμός, φώτα).
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Ναι, αλλά δεν σε ‘’συμφέρει’’ να τα πάρεις από εκεί ( εννοείται στέγη)
kkatsamp Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Η Kostal(ο 10.1,η περιπτωση μου) σε επικοινωνια μαζι τους, μου ειπε οτι για τα inverter τους προτεινουν ΔΔΕ 100mA ή 300mA.
stayros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 @miltos σωστά. Και σε αυτή τη περίπτωση προσθέτει στην ασφάλεια του χρήστη. Γενικά δεν θεωρώ απαραίτητη την χρήση ΔΔΕ εφόσον ο inverter ήδη διαθέτει. Σχεδόν όλοι δηλαδή...
sonick Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2011 Η Kostal(ο 10.1,η περιπτωση μου) σε επικοινωνια μαζι τους, μου ειπε οτι για τα inverter τους προτεινουν ΔΔΕ 100mA ή 300mA. Μιλάμε για τύπου Α ή Β; Γιατί για τύπου Β μου φαίνεται οτι μπορείς να βάλεις και 30mA.
paraskevasy Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2017 Σε ενα φωτοβολταικο ανεξαρτητα απο το συστημα γειωσης ΤΤ ή ΤΝ, τοποθετουνται απαγωγοι κρουστικων ή κεραυνικών υπερτασεων και στο ΑC και στο DC. Οι απαγωγοι είναι ημιαγωγοί πυριτιου. Με τον καιρο παρουσιαζουν γηρανση και αρχιζουν και δημιουργουν διαρροή. Δηλαδη αγουν ενω δεν θα επρεπε. Αρα δημιουργειται ταση επαφης στα μεταλλικα μερη του πινακα και οχι μονο. Γνωριζετε οτι πρεπει να ειναι Vεπαφης< 50v. Για να αποφευχθεί τοποθετουμε ΔΔΡ για τις τασεις επαφής. Ιδιαιτερη προσοχη στον τροπο συνδεσμολογιας των απαγωγων και του ΔΔΡ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα