jbosdas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 οκ! μου φτανει... θα ξαψάξω μήπως και βρώ αυτήν την διαταξη. Oχι για την πολεοδομία αλλα για να το διαβάσω και να δω τι αλλο ισχυει. Σέυχαριστώ Xαρη παντα διαθεσιμος... και σε pm
panos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 Προσθήκες καθ' ύψος σε υφιστάμενες οικοδομές προ του 1988 δε χρειάζεται πυροπροστασία Αυτό πραγματικά εάν το ήξερα 2 εβδομάδες πριν...
jbosdas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 μην μου πεις πως εκανες την πυρ αλλα ακόμα δεν την εχεις καταθεσει... (γιατί -λέω εγώ τώρα....- αν την ειχες καταθεσει θα σου το ειχαν πει στον ελεγχο )
panos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 όχι την κατέθεσα για τον έλεχγο πληρότητας αλλά θα ελεγχθεί με τα μηχανολογικά.
jbosdas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 Aσχετο! αλλα μια που ηρθε η κουβέντα... αυτό το ξέρατε? ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ♦ Τρεις σειρές μελετών παθητικής πυροπροστασίας υποβάλλονται στην Πολεοδομική Αρχή, οι οποίες ελέγχονται και θεωρούνται. (http://www.firesecurity.gr/bibliothiki/nomplais.htm)
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 Τρεις σειρές απαιτούνται όταν απαιτείται και ενεργητική και θα πάει στην Πυροσβεστική να ελεγχθεί. Αν δεν απαιτείται ενεργητική οι σειρές γίνονται δύο. Παθητική και ενεργητική, όταν απαιτείται, γίνονται στα ίδια σχέδια και με κοινό τεύχος.
jbosdas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 και εγω αυτό ηξερα και αυτό εφαρμοζα... ομως..... ..μπερδευτηκα ΘEΛΩ ΔIAKOΠEΣ!!!
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 http://www.michanikos.gr/ftopic2770.html
Eleni P Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2011 Καλημέρα σας, θα ήθελα να σας κάνω μία σχετική ερώτηση με το θέμα. Σε ιδιόχρηστο δώμα χρειάζεται άδεια από την πολεοδομία για τοποθέτηση πλακιδίων πάνω από την υφιστάμενη μόνωση; Η πολυκατοικία είναι 2οροφη και κατασκευασμένη το 2005.
zournas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2011 Φίλε Χάρη μήπως βρήκες την νομοθεσία που να αναφέρει οτι δεν χρειάζεται πυροπροστασία για προσθήκες σε υφιστάμενα κτίρια προ του 88. Σ' ευχαριστώ προκαταβολικά.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα