alertcorp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 Θα ήθελα αν έχει κάποιος την Διαταγή Α.Π.Σ. 48959/Φ701.2/02-10-2000 που αφορά τον νόμο 2801/2000.
κόκκινος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2010 Δεν ξέρω τι αφορά η παραπάνω διαταγή, πάντως τα πρατήρια υγρών καυσίμων αδειοιδοτούνται με βάση το Π.Δ. 118/2006. Με βάση το άρθρο 14 του Π.Δ. λαμβάνονται τα μέτρα και μέσα πυροπροστασίας στα πρατήρια. Αυτό ισχύει πλέον, όχι ο νόμος του 2000.
IEROFANTIS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2010 alertcorp το νόμο που ζητάς θα τον βρείς εδώ http://www.fireservice.gr/pyr/site/home/LC+Primary+Menu/Nomothesia/Piroprostasia/Genika/PratiriaIgronKausimon.csp από όσο θυμάμε εξακολουθεί να ισχύει και ο νεότερος δεν τον έχει καταργήσει.
alertcorp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά ψάχνω την συγκεκριμένη Α.Π.Σ. Σε αυτή την Α.Π.Σ. περιγράφεται το σύστημα πυρανίχνευσης.
IEROFANTIS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 alertcorp, έχεις δίκιο δεν πρόσεξα καλά την ερώτηση, πάντως όσον αφορά το αυτόματο σύστημα πυρανίχνευσης αυτό κατασκευάζεται σύμφωνα με το παράρτημα Α της 3/81 Π.Δ. Αν σε ενδιαφέρει έχω μια μελέτη εγκεκριμένη από την Π.Υ δώσε μου το e-mail σου για να σου την στείλω.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα