Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εγκριση καταλληλότητας ΕΟΤ σε αγροτικό δρόμο


Recommended Posts

Αγαπητοί συνάδελφοι

 

Θέλω να πάρω έγκριση καταλληλότητας οικοπέδου το οποίο βρισκεται σε αγροτικό δρόμο σε εκτός σχεδίου περιοχή σε νησί των Κυκλάδων για 2 τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες.

Πρόκειται για κεντρικό αγροτικό δρόμο (άσφαλτοστρωμένο) ο οποίος συνδέει σημαντικό οικισμό του νησιού με πολύ κεντρική παραλία.

Ο δήμαρχος της περιοχής αρνείται να μου δώσει βεβαίωση για το είδος-πλάτος του δρόμου με τη δικαιολογία ότι ο δρόμος δεν είναι χαρακτηρισμένος ως αγροτικός.

Απ' ότι ξέρω ένας αγροτικός δρόμος δεν είναι δυνατόν να χαρακτηρισθεί σαν τέτοιος καθώς προκύπτει από παραχώρηση ιδιοκτησιών.

 

Οι υπεύθυνοι στον ΕΟΤ με βεβαιώνουν ότι είναι στην αρμοδιότητα του δήμου να δώσει τη βεβαίωση για αγροτικό δρόμο αλλά με την προυπόθεση ότι ο δρόμος είναι χαρακτηρισμένος και έχει καλή βατότητα.

 

Μήπως γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ???

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι το θέμα έχει συζητηθεί.... Ψάξε περισσότερο! Αν θυμάμαι καλά χρειάζεται απόφαση Νομάρχη για τον χαρακτηρισμό του δρόμου ως κύριου αγροτικού!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.