magdaP Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2008 παιδια καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησετε στο παραπανω θεμα μου ζητησαν απο την πολεοδομια επιλυση (με το χερι)των περιμετρικων τοιχωματων υπογειου (νεα οικοδομη με δυο υπογεια) σε ωθησεις γαιων νομιζω πως πρεπει να το λυσω ως συνεχη δοκο εσεις τι μου προτεινετε? σας ευχαριστω Edit: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι σωστοί από ορθογραφία και με τόνους.
SREVEL Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2008 Νομίζω πως μπορείς να τα υπολογίσεις και σαν πλάκες τετραέρειστες στηριζόμενες επι της πλάκας του υπογείου των περιμετρικών πεδιλοδοκών και των στύλων.
magdaP Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2008 σ ευχαριστω πολυ SLEVEL
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Δες και την §5.3.β του ΕΑΚ.
Evan Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Ακόμα και ως αμφιέρειστη η αμφίπακτη μπο΄ρείς να τη λύσεις αλλά είναι δυσμενέστερο
magdaP Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 παιδια το ελυσα ως αμφιερειστη και το δεχτηκε και οπλιζω #Φ10/15 ,ενταξει νορμαλ. σας ευχαριστω πολυ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα