alej Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2010 Για να δούμε αντιδράσεις...
panos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2010 Παιδιά νομίζω πως και εγώ συμφωνώ με τις πιστοποιήσεις. Κακά τα ψέματα τα πάντα έχουν πλεον απαξιωθεί ο καθένας δηλώνει μηχανικός επειδή τελείωσε μια σχολή. Καταργηθήκαν τα 8ωρα και όλοι οι άσχετοι και επικίνδυνοι έχουν πλέον καίριες θέσεις. Και εγώ απο πολυτεχνείο βγήκα αλλά είδα και πολλούς που πήραν το δίπλωμα νύχτα (αιώνιοι φοιτητές, κομματόσκυλα κτλ) γιαυτό λοιπόν καλύτερα ας λιγοστέψουμε θα κάνει καλό σε όλους, πιστέψτε λίγο στη ποιότητα.
akkonst Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2010 H πιστοποιήση που μπορεί να σου παρέχει μια εξέταση η οποία στοχεύει να γεμίσει απλώς το ταμείο του κράτους είναι μάλλον αστεία για μένα. Θα καταλήξει σαν το ECDL.
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 Και να τονίσουμε πως το ECDL έχει περιορισμένη διάρκεια... οπότε πάλι εξετάσεις, δίδακτρα κτλ
sdim Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 Και η πιστοποίηση για τον ΚΕΝΑΚ έχει περιορισμένη διάρκεια όπως επίσης και η άδεια ενεργειακού επιθεωρήτη (νομίζω 5 και 10 χρόνια αντίστοιχα είχαν πει στην ημερίδα για τον ΚΕΝΑΚ).
cna Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 Μια καινούργια αγορά ανοίγεται μπροστά μας. Θα τρέχουμε όλοι ανά 5ετία να ανανεώνουμε τα πιστοποιητικά για άδειες που δεν ξέρουμε αν θα υπάρχουν και κάποιοι θα βγάλουν τρελά φράγκα στις πλάτες μας. Αφού λοιπόν ως χώρα δεν μπορούμε να οργανώσουμε τους 2 πρώτους τομείς παραγωγής εισάγουμε νέα τμήματα στον τομέα της παροχής υπηρεσιών...
Archytas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 Παίδες τι πιστοποιήσεις και πράσινα άλογα... Δίνεις μια φορά τα 8άρωα και τέλος.
erling Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 cna, δεν θυμάμαι σε ποια έκθεση της Ε.Ε. το διάβασα, αλλά έλεγε πως ο τομέας που η Ε.Ε. είναι ακόμα σε εμβρυακό επίπεδο (όχι σε επίπεδο υπηρεσιών αλλά απασχολούμενων), σε σχέση με ΗΠΑ και Ιαπωνία, είναι αυτός των παροχής υπηρεσιών. Και είναι ένας από τους τομείς που πρέπει να τύχει ιδιαίτερης προσοχής ώστε να αυξηθεί.
Archytas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 @erling, πολλά πολιτικά διαβάζεις...μήπως είσαι πολιτικός και μας το κρύβεις ?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα