ntemhs Δημοσιεύτηκε October 28, 2010 at 09:07 πμ Δημοσιεύτηκε October 28, 2010 at 09:07 πμ Πελάτης μου θέλει να τοποθετήσει φ/σ σε οικοδομή την οποία έχει σε οικισμό στον οποίο απαιτείται κεραμοσκεπής στέγη. Εγώ θέλω να του βγάλω μια άδεια στην οποία θα προβλέπεται η κατασκευή πλάκας και μετά κεραμοσκεπούς στέγης, επειδή λοιπόν σε πρώτη φάση θέλει να κατασκευάσει μόνο την πλάκα και μετά από 4 χρόνια την στέγη αναρωτιέμαι αν μπορεί να πάρει έγκριση από την δεη να τοποθετήσει φ/σ στην πλάκα. Ευχαριστώ.
Νικολάκης Δημοσιεύτηκε October 28, 2010 at 12:26 μμ Δημοσιεύτηκε October 28, 2010 at 12:26 μμ Αν έχει ακόμα εργοταξιακό ρεύμα δε μπορεί να κάνει τίποτα.
ntemhs Δημοσιεύτηκε October 28, 2010 at 01:22 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε October 28, 2010 at 01:22 μμ Πρόκειται για παλαιά οικία προ του 55 που έχει ρεύμα
Νικολάκης Δημοσιεύτηκε October 28, 2010 at 01:42 μμ Δημοσιεύτηκε October 28, 2010 at 01:42 μμ Να τα βάλει στη πλάκα και μετά στη κεραμοσκεπή; Απο τη πλευρά της ΔΕΗ δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι περισσότερο τεχνικό και οικονομικό.
ntemhs Δημοσιεύτηκε October 29, 2010 at 03:34 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε October 29, 2010 at 03:34 μμ Απ' ότι καταλαβαίνω συνάδελφε την σκεπή στο τέλος θα την πνίξει ο πελάτης μου και θα αφήσει σκέτη την πλάκα.
Νικολάκης Δημοσιεύτηκε October 29, 2010 at 06:20 μμ Δημοσιεύτηκε October 29, 2010 at 06:20 μμ Αφου απαιτείται κεραμοσκεπη στον οικισμο...; Αν βάλει το σύστημα στη πλάκα είναι πολύ δύσκολο να το μεταθέσει μετά στη κεραμοσκεπή πάντως. Θα δημιουργηθούν πολλά τεχνικά προβλήματα τώρα που το σκέφτηκα καλύτερα, και απο τα πιο σημαντικά είναι οι καλωδιώσεις..
tsilena Δημοσιεύτηκε November 1, 2010 at 08:52 πμ Δημοσιεύτηκε November 1, 2010 at 08:52 πμ ntemhs, πρακτικά μπορείς να μετεγκαταστήσεις το φ/β σύστημα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Στην προκειμένη περίπτωση, οι βάσεις στήριξης της σκεπής θα είναί άχρηστες. Οι κεραμοσκεπές έχουν άλλου είδους βάσεις στήριξης (γάτζους και ράγες). Από τη στιγμή που πρέπει να βάλει σκεπή, αν τη φτιάξει μετά από 4 χρόνια η οικοδομή δε θα έχει τελειώσει, τι σημαίνει αυτό για την τελειωτική ηλεκτροδότηση του οικήματος, θα έχει ή όχι εργοστασιακό ρεύμα; Δεν μπορείς έτσι εύκολα να υπογράψεις το νόμιμο της κατασκευής αν δε γίνει ότι απαιτείται.
Γεράσιμος Π Δημοσιεύτηκε November 1, 2010 at 09:04 πμ Δημοσιεύτηκε November 1, 2010 at 09:04 πμ Γιατί δεν κοιτάς τα Φ/Β κεραμίδια; Υπάρχουν από 3-4 εταιρείες.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα