Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οικοδομικές Άδειες-Αδειοδοτήσεις Μεταβίβαση άδειας αρτοποιείου


tron_gr

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

 

αυτη την στιγμή εργάζομαι στον φούρνο του πατέρα μου, και εκείνος παίρνει σύνταξη στο τέλος του έτους. Μπορεί κάποιος φίλος να μου πει, τι πρέπει να γίνει για να έρθει η άδεια στο δικό μου όνομα;

 

Δεν έχω ένσημα που να αποδυκνύουν οτι εργαζόμουν τόσα χρόνια στον φούρνο... (αντίθετα έχω ένσιμα απο εργασία σε άλλο κλάδο, και ήρθα στον φούρνο 6 μήνες τώρα για να τον αναλλάβω αφού παίρνει σύνταξη ο πατέρας μου) Στο φούρνο έχω εργαστεί παρα πολα χρόνια πριν (απο τα 14 μου έως και τα 23 μου

 

αν μπορει κάποιος φίλος ας με βοηθήσει.

 

Ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

Το αρτοποιείο πρεπει να εχει εναν υπευθυνο αρτοποιείας. Μεχρι και το 2009 ο νομος προβλέπει οτι μπορει να είναι ενας της οικογένειας (Αν θυμαμαι καλα πρωτου βαθμου) που αποδεικνύεται με υπευθυνη δήλωση. Μετα το 2009 αποδεικνύεται με ενσημα ή βεβαιωση ασφαλιστικού φορέα.

 

Ρωτα τη Δ/νση ανάπτυξης αν δεχεται υπευθυνη δήλωση που θα λεει οτι δουλευες πχ απο 2005 -2008 ή αν θελουν οπωσδηποτε ενσημα.

 

Στη χειροτερη πρεπει να προσλάβεις καποιον με πτυχιο ή προυπηρεσία για το χρονικό διάστημα που θα μαζεύεις εμπειρία...

 

Δεν εχω το νομο αυτη τη στιγμή μπροστα μου, λογω αργιας. Θα τον δω αυριο για να δω οτι αυτα που γραφω είναι σιγουρα σωστα. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.