Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2008 Έχει έτοιμο παράδειγμα προσομοίωσης.
whatisthis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Μήπως είναι καλυτερα απο το να χρησιμοποιειτε προσομοιωση με ραβδωτα στοιχεία σε ένα φορέα καθαρά επιφανειακό, να τη λύσετε με το χέρι σνα πλακες...?Εγω ετσι θα έκανα.
acnt Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Γιατί σαν πλάκες;;;; Σαν τοιχεία αντιστήριξης νομίζω είναι καλύτερα...
theotdm951 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2009 κανεις την προσομοιοση της πισινας σαν υπογειο και το υπολογιζεις κανονικα με ωθεισης στο stereostatica
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2009 Προσομοίωση με ραβδωτά στοιχεία; Το Stereostatika έχει και επιφανειακά στοιχεία; Ένα ραβδωτό στοιχείο μπορεί να δεχθεί φορτίο μορφής τραπεζίου; Έλεγχο σε ρηγμάτωση κάνει αναλυτικό ή απλοποιητικό; Εμφανίζει τάσεις οπλισμού;
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2009 Μέχρι να πάρω το Hydro-Strad έκανα τις επιλύσεις με πρόγραμμα γραμμικών στοιχείων και συγκεκριμένα το statik-3-st της cubus. Όλοι οι ελέγχοι και οι οπλισμοί βέβαια με το χέρι. Αφού πήρα το hydro-strad η προγραμματική μου ικανότητα απογειώθηκε...!!!
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2009 τι λεει το hydro? στησιμο,αναλυση,αποτελεσματα,σχεδια?
paktomenos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2009 Μέχρι να πάρω το Hydro-Strad έκανα τις επιλύσεις με πρόγραμμα γραμμικών στοιχείων και συγκεκριμένα το statik-3-st της cubus. Όλοι οι ελέγχοι και οι οπλισμοί βέβαια με το χέρι. Αφού πήρα το hydro-strad η προγραμματική μου ικανότητα απογειώθηκε...!!! Έχεις την τελευταία έκδοση? Για πες εντυπώσεις, το έχω κ' εγώ, μάλλον χειρότερο από το προηγούμενο μου φαίνεται....τουλάχιστον όσον αφορά την παραγωγή σχεδίων.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα