lou Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Παιδιά μια βοήθεια.... εχω πάθει ζημιά σε ενα παλιό plotter μοντέλο hp330 και πρέπει να αντικαταστήσω τον εσωτερικό ιμάντα που μετακινει την κεφαλή με τα μελάνια (ο ιμάντας έχει φθαρεί και οταν τυπώνω βγαίνει απο τη θέση του). Ξέρει κανείς πώς μπορώ να βρώ ανταλακτικό?? Ο αντιπρόσωπος της hp ποιός είναι? Δυστυχώς το μηχάνημα είναι μεταχειρισμένο, και τα ''χάρτιά'' του έχουν χαθεί οπότε δεν ξέρω απο που να αρχίσω το ψάξιμο... Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη....έστω και με π.μ. για να μην κάνουμε διαφήμιση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Καλημέρα, δες εδώ για το part number. http://partsurfer.hp.com/Search.aspx?type=PROD&SearchText=C4701A Λογικά θες το 1ο δηλ. το carriage belt. Επίσης και από το ebay κάποια σε καλές τιμές http://computers.shop.ebay.com/Printer-Parts-Supplies-Accs-/11195/i.html?_nkw=hp+330+belt&_catref=1&_dmpt=Motors_ATV_Parts_Accessories&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m282 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lou Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Ευχαριστώ Ακη,το πρωί έκανα παραγγελία..... το πρώτο σου link ήταν κατατοπιστικότατο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highlander Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Αν σε απασχολεί ακόμα υπάρχει και Αθήνα ένας αντιπρόσωπος σου στέλνω το τηλ. του για τιμές ανταλακτικά και χαρτιά. ____________________________________ Ουπς! Μόλις είδα ότι είσαι Ευβοια :/// Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhakio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 @ Highlander : έχω το ίδιο πρόβλημα με ένα HP 450C ...είναι εύκολο να μου δώσετε στοιχεία για τον αντιπρόσωπο....Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highlander Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 χαχαχα, έχω τον ίδιο plotter ακριβώς και μου τον φτιάχνει αυτός ο άνθρωπος σου στέλνω τα στοιχεία του..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spat1980 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Αν ειναι ευκολο θα ηθελα και εγω μιας και εχω τον 450C και εγω Ευχαριστω προκαταβολικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highlander Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Μάϊστα.......μαζευτήκαμε πολλοί με τον 450c. Αλλος ? ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
texter Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2010 Θα τα ήθελα και εγώ τα στοιχεία του... ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highlander Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2010 χμμμμμμμμμμ, το πρωϊ ,δε μπορώ τώρα. Στείλε μου ένα pm γιατί θα το ξεχάσω, πως τον λέγανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα