JasonK Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 Πώς γίνεται να υπογράφει για κάτι που δεν εκπόνησε;
zio7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 Ο Π.Μ. υπογράφει ότι του δώσουν χωρίς να έχει τις γνώσεις τουλάχιστον να ξέρει αν είναι σωστά αυτά που υπογράφει? Όταν λέμε ότι είμαστε ο χειρότερος κλάδος!!!!
sonja_k Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 Συνάδελφοι συγγνώμη αλλά η ερώτηση μου ήταν συγκεκριμένη... Ερωτήσεις του τύπου "Πώς γίνεται να υπογράφει για κάτι που δεν εκπόνησε;" θεωρώ ότι είναι ρητορικές ή έστω σε βάση χιούμορ όταν έχεις δουλέψει σε γραφείο ή εταιρεία συνεργαζόμενος με διάφορες ειδικότητες μηχανικών...
stayros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 O Π.Μ. υπέγραψε, δεν εκπόνησε. Σόρρυ για το τρολλάρισμα, αλλά η απάντηση σου είναι Ε Π Ι Κ Η ! Και πάλι μπράβο. Ο καθένας τη δουλειά του, άλλος να εκπονεί, άλλος να υπογράφει.
sonja_k Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 Συνάδελφοι συγγνώμη αλλά αυτά που αναφέρω τα ακούτε πρώτη φορά;;; Ή απλά εγώ μόλις επέστρεψα από επαγγελματικό ταξίδι στον Άρη;;; 1
zio7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 έστω σε βάση χιούμορ όταν έχεις δουλέψει σε γραφείο ή εταιρεία συνεργαζόμενος με διάφορες ειδικότητες μηχανικών... σε βάση χιούμορ πήγα προχθές σε γραφείο με διάφορες ειδικότητες γιατρών με εξέτασε ο οφθαλμίατρος αλλά την γνωμάτευση την υπέγραψε ο παθολόγος!!! Στην ερώτηση σου τώρα, την ενεργειακή μελέτη την υπογράφει ο μηχανικός που υπέγραψε τις ΗΜ μελέτες και ο μηχανικός που υπέγραψε τα αρχιτεκτονικά.
stayros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 Ή απλά εγώ μόλις επέστρεψα από επαγγελματικό ταξίδι στον Άρη;;; Όχι εσύ καλά είσαι, οι υπόλοιποι που προσπαθούν να εργαστούν σύμφωνα με τη νομοθεσία είναι σαν να έρχονται από τον Άρη σε αυτή τη χώρα...
sonja_k Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2015 Για να μην παρεξηγηθώ, δεν υποστηρίζω επ ουδενί ότι η κατάσταση που επικρατεί είναι σωστή.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα