βερο Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 γεια σας εγω εκανα αιτηση για το προγραγραμμα.ειμαι πολιτικος. μπορει καποιος να μου πει εκτος απο το προγραμμα για στατικα υπαρχουν καποια αλλα προγραμματα που θα μου χρειαστουν και ειναι καλο να τα παρω? μου ειπαν για το adeia standard της 4Μ, τι αλλο? επισης και καποιο βιβλιο που μας χρειαζεται
adadim Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Μηχανολογικά (FINE) , αρχιτεκτονικά (IDEA) και ΚΕΝΑΚ .
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 εαν έχετε το ADEIA θα μπορούσατε να κάνετε τον κόπο να μου στείλετε ένα αρχείο όπου έχετε υπολογίσει τις αμοιβές και τις κρατήσεις για μια άδεια για να δω τι ακριβώς συμπληρώνουμε σε κάθε παράμετρο; δεν αναφέρομαι στις ενημερώσεις των τιμών, αλλά πού ακριβώς χρησιμοποιούμε τις τιμές της Πολεοδομίας και πού τις τιμές του ΤΕΕ
giolaz87 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Ανάμεσα στα παρακάτω τείνω να επιλέξω 4M. Κάθε γνώμη του forum ευπρόσδεκτη... Adeia plus -4M, Building plus -Civiltech, Building cloud plus, Πακέτο αδείας -Runet
Allobar Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2014 τελικά ποιο πήρες;; είσαι ευχαριστημένος;
thanasis1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2015 Ανάμεσα στα παρακάτω τείνω να επιλέξω 4M. Κάθε γνώμη του forum ευπρόσδεκτη... Adeia plus -4M, Building plus -Civiltech, Building cloud plus, Πακέτο αδείας -Runet Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος των IDEA-ADEIA.Υπάρχει καλή τεχνική υποστήριξη απο την εταιρεία για οτιδήποτε απορία. Να γνωρίζεις οτι πληρώνεις μια ετήσια συνδρομή για τις ενημερώσεις. Βέβαια πιστεύω μετά απο 2 χρόνια θα έχεις αποφασίσει ποιό σε καλύπτει στις ανάγκες σου.
vxariz Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2019 ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ - ADEIA της 4Μ έχει κάποιος συνάδερφος ενεργό το πρόγραμμα ADEIA της 4Μ? ; Χθες έκανα αναβάθμιση και όλες οι ενημερώσεις είναι του Φεβρουαρίου. Τηλεφώνησα και για ένα μισάωρο προσπαθούσε να δει για ποιο λόγο γινόταν αυτό (υπήρχαν πιο πρόσφατες) και μετά το συζήτησε με το λογιστήριο και μου είπαν ότι αυτές είναι οι τελευταίες !!!!!! και φυσικά να κάνω συμβόλαιο συντήρησης.... Μπορείτε να κάνετε ένα printscreen στο liveupdate του manager να δω πότε έχουν εκδοθεί οι τελευταίες ενημερώσεις? Ευχαριστώ
telakas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2020 Θα πω για τα προγράμματα που έχω δουλέψει. Της 4Μ είναι γρήγορο εάν θέλεις να υπολογίσεις μία αμοιβή για να ξέρεις που βρίσκεσαι και να ενημερώσεις πελάτη. Κατά τα άλλα είναι για ψιλο-πέταμα. Τα έγγραφα που παράγει άχρειστα και γενικά το περιβάλλον θυμίζει windows 1962. Θεωρεί ότι όλα τα έργα που κάνεις είναι νέο κτίριο από μπετόν και βγάζει αντίστοιχα αρχεία (τεχνικές εκθέσεις, συμφωνητικά, κ.ο.κ.), σε πολύ απλοπλοιημένη μορφή τα οποία δεν έχουν καμία χρήση. Δεν το χρησιμοποιώ πια. Της CivilTech είναι καλύτερα αλλά μην περιμένεις να είναι όλες οι εφαρμογές άψογες. Εχει τα πάντα όμως και παράγει πραγματικά χρήσιμα αρχεία που μπορείς να καταθέσεις χωρίς να ντρέπεσαι. Είναι λίγο αργό βέβαια καθώς σε καθοδηγεί να συμπληρώσεις πολλές πληροφορίες για κάθε εργασία που θέλεις να κάνεις. Δεν είναι να το χρησιμοποιήσεις 5-10 λεπτάκια να βγάλεις κάποιες αμοιβές και τέρμα. Το χρησιμοποιώ πάντως. Στα συν, το πρόγραμμα ενεργειακής επιθεώρησης, εάν κάτσεις να το μάθεις.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα