aris-creta-twin brother Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Καλησπέρα, Στην πολυκατοικία μας χάλασε ο καυστήρας πετρελαίου. Κάποιος μας πρότεινε να βάλουμε αέριο αλλά αυτό αργεί. Οπότε πρέπει να αλλάξουμε τον καυστήρα πετρελαίου άμεσα. Ξέρετε αν μπορεί να μπει καυστήρας που να δέχεται και τις δύο ύλες? Συμφέρει αυτό? Είναι μεγάλη η επιβάρυνση? Κάτι μας είπε για 2700Ε... Δεν έχω ιδέα για κόστος, μάρκα (ελληνική??), συμβατότητα !!!! Η πολυκατοικία είναι παλιά >30 έτη και δεν έχει αυτόνομη θέρμανση. 5 όροφοι. Ό,ποια πληροφορία θα είναι χρήσιμη. Ευχαριστώ.
Darth Vader Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 πέρσι που έτυχε να το ψάξω και εγώ λόγω διαχείρησης της πολυκατοικίας, πρέπει να κοιτάξεις τι ισχύ θέλεις. ΠΧ μένω σε 4όπροφη πολυκατοικία με 2 υπογεια, οι όροφοι είναι οροφοδιαμερίσματα (190m2) χωρλις αυτονομία. Ο καυστήρας μας είναι 160000-180000kcal/h. Οι τιμές που μου είχανε δώσει από International Service είναι 3690 Tasso (Γερμανία), 2920 Riello (Ιταλία), 4220 Vasco (Βέλγιο) και 3090 Θερμίς (Ελλάδα). αυτά είναι κατάλληλα και για φυσικό αέριο με 10 ετή εγγύηση. Επειδή το έψαξα και αλλού για τα ίδια πράγματα βρήκα και φθηνότερα
aris-creta-twin brother Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 μήπως έχεις κρατήσει τηλέφωνα να πάρω προσφορά? Τελικά τι βάλατε? Σε ευχαριστώ πολύ!
Darth Vader Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 International Service 2102844717. Δεν έχουμε αλλάξει καυστήρα ακόμα, περιμένουμε να σκάσει.
aris-creta-twin brother Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Σε ευχαριστώ.
aris-creta-twin brother Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Άν υπάρχει και 2η γνώμη είναι επιθυμητή!
nvel Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 οι τιμές που έδωσε ο darth vader δεν μπορεί να είναι για καυστήρα. Χρειάζεται μια διευκρίνηση αν είναι για καυστήρα+λέβητα (μάλλον μαντέμι) υλικά ή και τοποθέτηση. Αν έχει βλάβη μόνο ο καυστήρας τον αλλάζεις πολύ φθηνότερα και άμεσα, αν και ο λέβητας είναι στα τελευταία του οι τιμές ανεβαίνουν. Για οικονομικότερα μπορείς να πάρεις τιμές και για χάλυβα (αν περνάει). Οι καυστήρες διπλού καυσίμου δυστυχώς έχουν όσο δυο μονού. Επειδή και εγώ είμαι συνάδερφος (διαχειριστής) με ενδιαφέρει να ακούσω γνώμες από ειδικότερους.
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 lamborghini - TWIN 50/2-E - 467.000 kcal/h CE, GAD 90396, EN 267, EN 676, 3000E.
CostasV Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 [χιούμορ] Αν κάνω σωστά την μετατροπή μονάδων, οι 467.000 kcal/h αντιστοιχούν σε 717 HP. Ουάου! Τι lamborgini είναι αυτή; Και με διπλό (twin) καρμπυρατέρ !!! Τώρα η πινακίδα κυκλοφορίας (GAD 90396) δεν μου πολυαρέσει αλλά θα την αλλάξω. [/χιούμορ]
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα