CHRISSA Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2010 Καλησπέρα.'Ενας πελάτης μου έβγαλε μια άδεια το 83 (χωρίς να εξαντλήσει τον συντελεστή)και μετά από κάποια χρόνια αποφάσισε να κλείσει την πιλωτή του χωρίς να χρησιμοποιήσει τον επιπλέον συντελεστή.Άρα η πιλωτή θεωρείται αυθαίρετη.Με ποιό νόμο πρεπει να κάνω την νομιμοποίηση?εχω μπερδευτεί...με τον 1512 ή με το άρθρο 22?κατι μου είπαν να κανω έλεγχο για τις θέσεις στάθμευσης..τι σχέση έχει αυτό?ευχαριστω
erling Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2010 Το άρθρο 22 σε παραπέμπει στον 1337/83 όπως έχει τροποποιηθεί από τον 1512/85 και άλλους. Τακτοποίηση με τον Ν3843/2010 σκέφτηκες? Δες σχετικά θέματα
CHRISSA Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2010 Το θέμα της τακτοποίησης το σκέφτηκα απλα ο πελάτης μου θεωρεί πιο σίγουρη κ μόνιμη την νομιμοποίηση.Επίσης να ρωτήσω και κάτι άλλο:πρέπει να κάνω πρώτα εξαίρεση από κατεδάφιση κ μετά νομιμοποίηση,ή κατευθείαν νομιμοποίηση στην περίπτωσή μου?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα