gmazanakis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 (edited) για οποιον ενδιαφέρεται καποια στιγμη ειχα φτιαξει αυτο το .dwt εχει φορτωμένα διαφορα συμβολα απο αυτα που αναφέρεις. Δυστυχως δεν ξέρω ουτε εγω τις σωστές διαστάσεις που πρέπει να έχουν... καλησπέρα δυστυχώς η συντόμευση δεν λειτουργεί. Γενικά υπάρχει κανένα αρχείο που να περιέχει αυτά τα τοπογραφικά σύμβολα σαν block για autocad? (δυστυχώς δεν μπορώ να βρω ούτε το freecad ). Edited Μάρτιος 22 , 2012 by MAZANAKIS GEORGE
Ksotiko_7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 (edited) αεί ο θεός ο μέγας γεωμετρεί λέει χαχαχα.. Συνάδελφε, όλα σου τα post είναι γραμμένα με κεφαλαία. Παρά τις επανειλημμένες παρατηρήσεις επιμένεις να γράφεις με το ίδιο τρόπο. Παρακαλώ λάβε το υπόψην σου. Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, DIMITRIS80 Edited Μάρτιος 23 , 2012 by DIMITRIS80
soulis13pao Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Γεια σας, ηθελα να ρωτησω αν εχουμε συμπαγες τμημα περιφραξης 2-5cm και τα υπολοιπα 1,50μ συρμα, πως συμβολιζεται στο τοπογραφικο??? με τις 2 γραμμες του μαντροτοιχου?? και γενικα τι συμβολισμο πρεπει να εχουμε οταν υπαρχει περιφραξη με συμπαγες τμημα και συρμα απο πανω?
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 2-5cm μιλάς ουσιαστικά για βάση (θεμελίωση) περίφραξης. Εγώ αυτό θα το συμβόλιζα με περίφραξη. Αν πρόκειται για 1μ π.χ. και μετά συρματόπλεγμα, τότε αλλάζει. Τότε, μπορείς να βάλεις 2 γραμμές μανδρότοιχου.
soulis13pao Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 Δηλαδη το οριο υψους για συμβολισμο μαντροτοιχου ποσο περιπου ειναι?
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 Δεν μπορώ να σε βοηθήσω...Εμπειρικά μόνο, προσωπικά αν είναι μέχρι ~15-20εκ. το θεωρώ θεμέλιο της περίφραξης και δεν το δείχνω καθόλου ως μανδρότοιχο. Ας πουν όμως και οι τοπογράφοι την γνώμη τους και ειδικά όσοι ασχολούνται με πράξεις εφαρμογής (έχει σημασία στον υπολογισμό της αποζημίωσης)
honey20 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 (edited) Ευχαριστώ και εγώ για την απάντηση !!! Συμπληρώστε πλήρως την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Τα greeklish απαγορεύονται, οπότε διορθώστε τα στην ειδικότητα σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής DIMITRIS80 Edited Απρίλιος 4 , 2013 by DIMITRIS80
μηχανικάρα :-D Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2013 Καγκελόπορτες πως συμβολίζονται; Ρωτάω γιατί έχω περίπτωση μεγάλων καγκελόπορτων που συνιστούν οριοθέτηση και πρέπει να τις δείξω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2013 (edited) Βάλε γραμμή κάγγελου , την έχει και το βασικό πακέτο linetypes του AutoCAD (fenceline) , είναι κάπως έτσι --ο--ο--ο--ο--ο--ο--ο--ο-- Οτι και να χρησιμοποιήσεις , γράφτο ξεκάθαρα στο υπόμνημα συμβόλων σου και δεν θα έχεις πρόβλημα. Edited Απρίλιος 15 , 2013 by DIMITRIS80
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα