Antonis1984 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 Κάνω μια πτυχιακή εργασία πάνω στα φωτοβολταϊκά συστήματα και θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε βιβλία είτε σελίδες στο ίντερνετ για κατασκευή φωτοβολταικών πάνελ και στοιχείων.
Νικολάκης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 Μια αναζήτηση στο google βγάζει ένα σωρο αποτελέσματα για κατασκευή Φ/Β. Μια καλή αρχή είναι απο εδώ. http://en.wikipedia.org/wiki/Solar_panel
Antonis1984 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 οι περισσοτερες σελιδες λεει πως να το φτιαξεις μονος σου εγω θελω θεωριτικα πως θα φτιαξουμε ενα πανελ και τι υλικα μπορουμε να χρησιμοποιησουμε και αλλα τετοια για το θεωριτικο μερος της πτυχιακης μου
madbomber Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 Η θεωρια της τεχνολογιας που ηδη υπαρχει ειναι ευρεως γνωστη και στο διαδικτυο,κυκλοφορουν βιβλια,σημειωσεις απο σχολες κτλ κανε μια αναζητηση στο πολυτεχνειο εαν εψαξες στο φορουμ κ δεν τις βρηκες γιατι σε καποια παλιοτερη αναρτηση ειχε παρει το ματι μου σημειωσεις
jsk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 Θα σου πρότεινα το εξής Ψάχνεις να βρείς το τμήμα μαρκετινγκ ή αν σε γειώσουν απο εκεί το τεχνικό διευθυντή των εταιριών που κατασκευάζουν Φ/Β στην Ελλάδα Silcio Heliosphera Excel Group Solar Cells Αν έχουν κάποια σοβαρότητα απένεντι σε μελλοντικού μηχανικούς που ίσως κάποια στιγμή κληθούν να στελεχώσουν τις εταιρείες και στοιχεία θα συ δώσουν και θα σε καλέσουν να δείς τις εγκαταστάσεις, πίστεψέ με αξίζει τον κόπο οι 2 μονάδες είναι Πάτρα στην ΒΙΠΕ η μία Τρίπολη και η Μιά νομίζω Κιλκίς αλλά δεν είμαι και σίγουρος
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα