Γιάννης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 Ανοίγω ξεχωριστό θέμα για να κάνουμε ένα άτυπο γκάλοπ μεταξύ μας πόσοι θα κάνουν περαίωση και πόσοι όχι. Παρακαλώ μην γράφετε άλλα σχόλια παρά μόνο αν προβείτε τελικά ή όχι. Για τα υπόλοιπα υπάρχει και αυτό το θέμα. Για όσους δεν έχουν αποφασίσει ακόμα έβαλα επιλογή αλλά καλύτερα να μην ψηφίσουν (με τη έννοια ότι ούτως ή άλλως θα αποφασίσουν σε λίγες μέρες...) Εγώ π.χ. δεν έχω ψηφίσει ακόμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
JTB Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 Θα κάνω γιατί θέλω να πιστεύω ότι πράγματι κλείνει το θέμα εδώ... και θέλω να το κλείσω, γιατί το σίγουρο είναι ότι με τη πείνα που έχουν αυτοί για έσοδα, θα με σκίσουν... όχι ότι έχω παρανομήσει ποτέ αλλά ξέρετε τί παίζει αν μπεί περίεργος εφοριακός στο γραφείο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 Αν πληρώσω την περαίωση την επόμενη ημέρα θα πρέπει να ζητιανέψω για να ζήσω. Το λοιπόν δεν πληρώνω τίποτα. Μολών Λαβέ! Ή ας τα πάρουν πρώτα από τους αποδεδειγμένα φοροφυγάδες (2.000 γιατροί με καταθέσεις από 1-10 εκ. ευρώ - όλα μαύρα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 Δεν έχω αποφασίσει ακόμα! Και μάλλον το βλέπω για τελευταία μέρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 Δεν θα τους κανω την χάρη. Ας ερθουν να με ελεγξουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsakias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 Τα @@ θα τους δώσω, φιλικα πάντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βαγγέλης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 Έκανα την εξυπνάδα πριν φύγω για φαντάρος να κάνω έναρξη επαγγέλματος και τώρα μου ζητάνε για τον έναν χρόνο που είχα μηδενικό εισόδημα 500,00 ευρώ και για την δεύτερη χρονιά που δήλωσα επτά χιλιάδες ακαθάριστα (λόγω τριών μηνών εργασίας μετά το στρατό) άλλα 700,00 ευρώ. Το θεωρώ εμπαιγμό την ώρα που αποδεδειγμένα υπηρετούσα την πατρίδα να μου ζητάνε και από πάνω να την πληρώσω! Ρώτησα στην ΔΟΥ μήπως κάποια εγκύκλιος θα μπορούσε να με απαλλάξει από την περαίωση των δύο πρώτων χρόνων αλλά μόνο το αντίστροφο γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpigoal Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 Moλων λαβε!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 Moλων λαβε!!!!!!!! +1000 !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2010 Δε θα πάρω, ζητάνε πάρα πολλά, για τα μισά θα το σκεφτόμουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα