astrah Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2012 panbak Διάβασε και τα παρακάτω στο λινκ που επισυνάπτεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 Να ρωτήσω κάτι άσχετο... Όταν κάνατε έναρξη επαγγέλματος για τεχνικές δραστηριότητες (πχ εγκαταστάσεις φ/β, ηλεκτρικές εγκαταστάσεις) κλπ σας ζήτησαν να γραφτείτε στο εμπορικό επιμελητήριο; Εμένα δεν μου ζήτησαν κάτι τέτοιο, τους αρκούσε η βεβαίωση στο ΤΕΕ, αλλά ένας φίλος που πήγε σήμερα στην εφορία του είπανε πως πρέπει να έχει και από το εμπορικό επιμελητήριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 Aν κανεις εμποριο μαλλον πως απαιτειται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 (edited) όχι χωρίς εμπόριο, για τον ΚΑΔ που λέει ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ... Edited Ιούνιος 21 , 2012 by panbak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Τοτε δεν βρισκω το λογο για κατι τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2012 Γκρίνιαξε λίγο στην εφορία, πες πως είσαι γραμενος σε άλλο Επιμελητήριο (το ΤΕΕ) και να δεις που θα αλλάξουν γνώμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2012 ok thnx..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandra3gr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Καλησπέρα και από μένα..διάβασα τα προηγούμενα ποστ σας..τελικά για μια ηλεκτρολογική εργασία που τα υλικά υπερβαίνουν το 1/3 της εργασίας κόβουμε χωριστά ΤΠΥ για την εργασία και ΤΠ-ΔΑ για τα υλικά (αφού έχει κοπεί τιμολ.πώλ.προς το όνομά μου κατά την αγορά τους). Το ΤΠ-ΔΑ σε βιβλία Β καταχωρείται στα έσοδα στη στήλη αγορές α' υλών και το ΤΠΥ στην παροχή υπηρεσιών. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Στο Ε3, το ΤΠ-ΔΑ που δηλώνεται?στα ακαθάριστα έσοδα από εμπορία (π.χ. κωδικός 273)? και το ΤΠΥ στα ακαθάριστα έσοδα από παροχή υπηρεσιών? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Αφου κοβεις ΤΠ-ΔΑ γτ κοβεις και ΤΠΥ??? Αν δεις το ΤΠ-ΔΑ εχεις χωριστα πλαισιο για υλικα και χωριστα πλαισιο για εργασια. Για το Ε3 θα σε γελασω, δεν εχω ιδεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandra3gr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 συγγνώμη έκανα λάθος,εννοούσα ΤΔΑ για υλικά και ΤΠΥ για εργασία.Κανείς που να γνωρίζει για το Ε3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα