Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιδιοκτησιακό - πολεοδομικό ερώτημα: Οικοδομησιμότητα οικοπέδου που συνορεύει με ρέμα


nickolasbab

Recommended Posts

αξιοτιμοι κυριοι καλησπερα σας

προκειται να αγορασω οικοπεδο 600 τετρ. με οικια πακαια 100 τετρ. με αδεια προ του 80.ειναι εντος σχεδιου αλλα χωρις υλοποιημενη πραξη εφαρμογης.

το ακινητο βρισκεται στο Λουτροπυργο αττικης.και το γραφω αυτο μηπως τυχω απαντησης ντοπιου μηχανικου που λογικα θα γνωριζει σχετικες λεπτομεριες.

 

λοιπον το προβλημα ειναι οτι ρωτοντας στην πολαιοδομια αν ολα ειναι οκ για να βγει αδεια χτισιματος ανακαλυψα οτι το ακινητο συνορευειαπο τη μια μερια με ρεμα το οποιο ακομη βρισκεται σε σταδιο διευθετησης παρ ολο που η περιοχη ειναι στο σχεδιο οπως προειπα και σε σταδιο πραξης εφαρμογης.

μου απαντησαν οτι δεν μπορω να παρω οικοδομησιμοτητα λοιπον μεχρι να διευθετηθει το ρεμα.(αληθεια αδεια μικρης κλιμακας εργασιων για επισκευες θα μπορεσω ναπαρω αραγε??).

το θεμα ειναι οτι μπορω να περιμενω οσο χρειαστει για να τελειωσει το θεμα με το ρεμα(το οποιο ειναι ηδη σχιματισμενο και τσιμενταρισμενο) αλλα κανεις δεν μου απανταει αν μετα θιγει και το οικοπεδο μου η ισως τα ορια του οικοπεδου η κατι αλλο!!! ουτως ωστε να προχωρησω σε αγορα η οχι.

 

καποια στιγμη σε παρομοιο οικοπεδο πιω πανω δωσανε αδεια απο οτι εμαθα εχτισε ο ανθρωπος κανονικα και μετα βρεθηκε καποιος καλος γειτονας και του εκανε καταγγελια για το πως εβγαλε την αδεια και τρεχει τωρα στα δικαστηρια γιαυτο μου ειπαν στη πολαιοδομια ελευσινας σταματησαν να δινουν αδειες στα συγκεκριμενα μεχρι να διευθετηθει το ρεμα.

 

λοιπον επικαλουμε τις γνωσεις και εμπειριες σας για να δω αν πρεπει να αγορασω η να το ξεχασω. ητιμη του ειναι αρκετα καλη γιαυτο και το ψαχνω.

 

ευχαριστω για τυχον γρηγορες απαντησεις γιατι πρεπει να απαντησω εντος των ημερων.

Link to comment
Share on other sites

Απευθυνσου στο ΥΠΕΧΩΔΕ στο τμημα Υδραυλικων εργων που ειναι αρμοδιο για τις εγκρισεις οικοδομησης κοντα σε ρεματα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.