@ggelos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Καλησπέρα συναδελφοι..έχω αποτυπώσει καποια βάθρα της ΓΥΣ με το GPS σε εγσα 87..τα βάθρα τα έχω και σε hatt..υπάρχει κανένα προγραμματάκι μετσχηματισμου ομοιότητας για να γίνει η μετατροπη?? ευχαριστω..
dimamp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Αγαπητέ συνάδελφε Υπάρχουν πάρα πολλά προγράμματα που κάνουν τον μετασχηματισμό ΕΓΣΑ87 <--->ΗΑΤΤ. Δες τα αντίστοιχα προγράμματα από τη σελίδα του λογισμικού. Πάντως αν θέλεις ακρίβεια ορισμένων εκατοστών, πρέπει να το προγραμματίσεις μόνος σου. Τα προγράμματα σου δίνουν ακρίβεια κάποιων δεκάδων εκατοστών (ίσως και χειρότερη). Το προγραμματάκι σου μπορεί να γίνει άνετα και σε ένα excellακι.. 1
jojo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 καλυτερα να μη χρησιμοποιησεις προγραμματα απο εγσα σε hatt αλλα καποιο προγραμμα μετασχ.ομοιοτητας, οπως ειπες. μπορεις να κατεβασεις το topcon tools απο το site της topcon το οποιο ειναι δωρεαν για λιγοτερα απο 5 σημεια. 1
dimamp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 @ jojo Συνάδελφε έχω σοβαρές επιφυλάξεις για το πως κάνουν μετασχηματισμούς ομοιότηταςε τα λογισμικά του GPS. Προφανώς θα έχεις δουλέψει με αυτά και θα ξέρεις κάτι παραπάνω... 1
agior Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 απορία: μετατρέπεις τιμές ΗΑΤΤ με συνόρθωση προ δεκαετιών σε φρεσκομετρημένες ΕΓΣΑ87; Να δεις τί; Σε ρωτάω από καθαρή περιέργεια, μη το πάρεις στραβά...
dimamp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 @ agior φρεσκομετρημένες ΕΓΣΑ87; Φίλτατε οι μετρήσεις του ΕΓΣΑ χρονολογούνται ανάμεσα στις δεκαετίες '60-'70-'80. 1
gez Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 @ggelos http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=10190
jojo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 topcon tools υπαρχουν ΣΙΓΟΥΡΑ καλυτερα προγραμματα για μετασχηματισμο ομοιοτητας αλλα αυτο το βρισκεις ευκολα και συνορθωνει πολλαπλα σημεια. Βεβαια, αν τα ΕΓΣΑ "κλωτσανε" 1-5 cm και τα hatt 30cm τουλαχιστον τι να σου κανει και το λογισμικο.. μπορεις να κανεις μια παραδοχη οτι το ενα χρησιμοποιηθηκε για την εξαρτηση, το αλλο για μηδενισμο, οπως θα εκανες και σε μια απλη εξαρτηση ανοιχτη.. απλα γνωριζεις οτι οσο χανει η hatt απο βαθρακι σε βαθρακι (λες κ εχουν μπουλονι και εσυ κανεις την τελεια κεντρωση) τοσο χανεις και συ και παει λεγοντας..
@ggelos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 @ggelos http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=10190 ευχαριστω για excelaki..πολυ καλο -------------------------------------------------------- jojo ευχαριστω για τις απαντησεις..γραψε μου μονο το link για το προγρμματακι..
jojo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 δεν το εχω αυτη τη στιγμη, στειλε μου ενα ΡΜ να το δω αυριο που θα παω στο γραφειο. αν ψαξεις στο google ισως το βρεις " ΤΟΡCΟΝ suppοrt"
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα